Indstil din startside
HotStart
Ugens horoskop
Velkommen til vores horoskop side. Horoskopet skal ses som underholdning, og ikke som et udtryk for råd, vejledning eller spådom.

Generelt om stjernetegnet for skytten

Tyrens tegn er selvbevidst, udholdende, principfast og nyder gerne de varige goder.

Det repræsenterer evnen til praktisk at konkretisere og befæste ideer og værdier.

En tyr kendes bedst på sin stoute ro, tyren Ferdinand fra Tegnefilmen er et godt eksempel, han foretrækker ro og fred til at nyde skønhed, noget godt at spise og drikke.

Elementet er jord og kvaliteten er fast, så det kræver en dygtig debattør at ændre en tyrs standpunkter i en debat, og det lykkes nok ikke alligevel.

Tyren bliver ved sit, møder du en, der har 40 års jubilæum i sit job, er det nok en tyr!

Tyrene er på grund af deres praktiske anlæg en anelse konservative. De tager ikke gerne et initiativ, hvis de ikke kan forudberegne resultatet. Tyre energien gør det svært, at give slip, på det man har.

De er æstetiske anlagte, og har frem for alt sans for form og fysisk skønhed.

De har et stort behov for nydelser, også af sanselig art. De har store seksuelle behov. Deres følelsesliv er kendetegnet ved dybde og trofasthed.

De negative sider heraf, er deres skinsyge og besiddetrang.

Tyrens styrke behov for faste værdier og besiddelser, kan under uheldige omstændigheder resultere i nydelsessyge, materialisme og almindelig tryghed. Dette skyldes angsten for at miste.

Frygten for at miste den nærværende tilstand, hvad enten den er af materiel, følelsesmæssig eller intellektuel karakter, kan få Tyren til at anlægge en småborgerlig adfærd.

Tyren er et af zodiakens mest almenbegavede tegn.

Tyrene har skabende kraft og udholdenhed, når de først kommer i gang, og praktiske evner på alle livets områder. Dette giver dem rige muligheder for fremgang.

Deres egentlige hindringer er bekvemmelighed, nydelsessyge og deres afhængighed af stemninger.

Det synes, som om der findes to forskellige typer af kvindelige Tyre.

Den første type er de smukke, med perfekt teint, omgivet af smukke dufte, klædt i sanseligt, dyrt tøj. De er det ideelt feminine for mange mænd.

Hendes problem er, at hun ofte ikke foretager sig ret meget eller tænker ret meget på noget som helst andet.

Den anden type af den kvindelige Tyr er den " naturlige " type. Hendes egenskaber i retning af hengivenhed og blidhed, urokkelighed og styrke er lige så meget til stede her, måske endda mere.

Men der er de kvinder, som undgår sminke, spiser sundt, og bor på landet, afskyr tobaksrøg og ønsker at vende tilbage til den gamle livsstil.

Og hvis du holder af at rejse, så giv denne kvinde mindst 2 måneders varsel og lav for Guds skyld ikke om på dine planer i sidste øjeblik!

De har gode intellektuelle evner og sans for logik. Tyrene tilføjer desuden en æstetisk dimension til de livsområder, hvorpå de er virksomme.

Et par kendte tyre:

Søren Kirkegaard, Ritt Bjerregaard, Dirch Passer, Sigmund Freud, Cher, Lone Hertz, Lars Von Trier, Dronning Elisabeth, Jacob Haugaard, Klaus Riskær Pedersen, Michael Bondesen, , Jørgen Clevin

Skrevet af astrologen Carsten Nørtoft