Indstil din startside
HotStart
Ugens horoskop
Velkommen til vores horoskop side. Horoskopet skal ses som underholdning, og ikke som et udtryk for råd, vejledning eller spådom.

Generelt om stjernetegnet for vandmanden

Vandmænd er anderledes, nærmere kan man ikke komme.

Vandmænd er originale. Deres opfindsomhed, intuition, åndelige bevægelighed og skabende evner gør dem let til livets klovne og outsiders.

Selv af deres fjender bliver de beundret for deres intelligens og slagfærdighed.

Deres vilje til at reformere og vende alle accepterede værdier på hovedet gør at omgivelserne har svært ved at afgøre, om de bare er underlige, vanvittige eller geniale. Vandmanden vinder let sympati, ikke bare blandt sine nærmeste, men også i bred almindelighed.

Vandmanden opfatter sig selv som sandhedssøgende og som oplyser i en tid med åndeligt mørke, og omverdenen og samtiden som træg og indskrænket. Vandmanden forveksler ofte viljen til at vende op og ned på alting med genialitet.

Vandmanden lader sig ikke slå ud af, at hans bestandige nye forslag vækker modstand og afvises. Tværtimod ansporer det ham til at komme frem med endnu flere planer, projekter og ideer. Han tager nemlig ikke kritik som noget personligt.

Vandmanden har en gruppebevidsthed, han ser mennesket, og sig selv, snarere som en del af menneskeheden end som enkelte individer.

Han er humanist til fingerspidserne. Hvis en person ikke forstår ham, skyldes det sandsynligvis, at samfundet har indoktrineret vedkommende. Det animerer Vandmanden yderligere i bestræbelserne på at reformere samfundet og alle dets institutioner.

Vandmanden har brug for at finde et felt, som han så igen kan vende ryggen til, når han opdager, hvor indskrænket det er i forhold til hans eget begavelsespotentiale.

De elsker at beskæftige sig med ny teknologi, for eksempel edb, men kun så længe det ikke bliver til rutine.

Den mandlige vandmand kan være irriterende, når det drejer sig om parforhold.

Hvis du leder efter meget føleri og sværmeri, så hold dig væk fra en vandmand, det er mere sandsynligt at du vil få langtrukne politiske diskussioner og meget sjældent få hvisket søde ligegyldigheder.

På den anden side, hvis du søger en ven som elsker, gør vandmænd alle de andre tegn til skamme. Han har en ægte interesse i dig. Forsøg bare ikke den tungt følelsesladede tilnærmelse. Og...køb blomster til dig selv.

Kvindelige vandmænd har somme tider lige så svært ved at udtrykke følelser som mandlige.

Somme tider er følelserne fuldkommen ubevidste og i så fald ser man tilsynekomsten af kulde, fjernhed og reservation i de personlige relationer.

" Bind mig ikke syndromet " er lige så typisk for den kvindelige vandmand som for den mandlige.

Vandmanden egner sig til at være kunstner, tekniker, opfinder, psykolog, pædagog, filosof og endog landmand, fordi her kan han føle sig som en af , folket.

Landbrug kan dog ikke friste Vandmanden i længden. Hans behov for afveksling og kulturelle adspredelser driver ham til sidst mod byen.

Et par kendte vandmænd:

Charles Dickens, Roosevelt, Mozart, Poul Newman, Mia Farrow, Lilli Gyldenkilde, Boris
Jeltsin, Poul Dissing, Bob Marley, Anne Marie Helger, Domingo

Skrevet af astrologen Carsten Nørtoft