Indstil din startside
HotStart
Ugens horoskop
Velkommen til vores horoskop side. Horoskopet skal ses som underholdning, og ikke som et udtryk for råd, vejledning eller spådom.

Generelt om stjernetegnet for vægten

Er du født i vægtens tegn, er du kunst eller skønhedselskende, du sætter harmoni, fællesskab og kærlighed forud for alt.

Du er som skabt til luksus, skønne omgivelser og alt, hvad der er raffineret og smuk.

Tegnet er styret af kærlighedens, skønhedens og kunstens planet Venus.

Personer født i Vægtens tegn er imødekommende, selskabelige og meddelsomme.

Vægten har en ganske god smag og er også temmelig forfængelig.

Han er som regel optaget af, hvordan han ser ud, hvilket enten kan frembringe en virkelig velklædt og tiltrækkende mand, som ser godt ud og holder af kvalitet eller frembringe en pyntesyg påfugl.

De har et stort behov for social anerkendelse og opmærksomhed. Partneren betyder mest i tilværelsen, ikke i den betydning at Vægten leder efter en partner for at få tryghed, men snarere for at få en kammerat i selskabslivet.

Vægten er et Kardialt tegn og derfor også et initiativrigt tegn. Men Vægte foretrækker at sætte diverse projekter igang i samarbejde med andre, frem for at stå alene med hele ansvaret.

Det er også et lufttegn, hvilket gør Vægte intellektuelt anlagte og kundskabssøgende. De er især interesseret i viden, som angår mennesket og dets psykologi.

Der findes ofte en stærk intellektuel fremdrift i vægtkvinden, hvad enten den viser sig som kærlighed til viden på et teoretisk plan eller som kærlighed til at organisere.

De har ofte behov for en markant karriere til at give mulighed for at udtrykke deres talenter. Og der forekommer ofte er virkeligt talent for at arbejde med grupper, til at samle flok til samarbejdsprojekter.

De passer godt som rådgivere, når der er tale om at veje forskellige muligheder op imod hinanden. Vægte er æstetisk begavede og omhyggelige med at færdes i smukke omgivelser og blandt tiltalende mennesker.

Deres livsforløb bliver på grund af deres imødekommende sociale indstilling, påvirket af de kontakter de får ved hjælp af deres personlige tiltrækning.

Vægtens tegn er partnerskabets tegn, og vægte er dem, der trives dårligst som ungkarl, ungpige.

Personer født i Vægtens tegn har let ved at se et problem fra begge sider, men det resulterer i, at de på det personlige plan har svært ved at tage en beslutning. De søger harmoni og balance på alle områder.

De egner sig derfor til alle erhverv, hvor de har gavn af dette, som jurister, ægteskabsrådgivere, kunstnere, indretningsarkitekter og på alle områder, hvor man beskæftiger sig med at forskønne mennesker og omgivelser.

Et par kendte vægte:

Sophia Loren, Kim Larsen, Bruce Springsteen, Michael Douglas, Søren Pilmark, Mahatma Ghandi, John Lennon, Margaret Thatcher, Hans Engel, Niels Bohr

Skrevet af astrologen Carsten Nørtoft