Indstil din startside
HotStart
Ugens horoskop
Velkommen til vores horoskop side. Horoskopet skal ses som underholdning, og ikke som et udtryk for råd, vejledning eller spådom.

Generelt om stjernetegnet for fisken

Fiskenes element er naturligvis "vand " og astrologisk står vand for følelser, og fiskene er ofte de følsomste af de følsomme!

Fiskene opfatter andre menneskers følelser, som om de står i kontakt med verden eller kosmos.

De lider ikke personligt under deres følsomhed, men oplever lidelse som noget alment menneskeligt.

Fiskene er fantasifulde, drømmende anlagte. De flygter gerne fra hverdagens enkle gøremål, og lever sig ind i deres egen perfekte fantasiverden.

Fiskenes flegma, uopmærksomhed og forvirring, men også deres intuition bevirker, at de ofte opfattes som mystiske og åndelige.

At virke " mystisk " er i virkeligheden blot en måde, hvorpå Fiskene kan værge sig mod omverdenen.

De lever hellere i deres " fantasier " end de tager fat på de problemer, som andre tvinges til at tage sig af.

At fiskene volder andre bekymringer, ved at lade deres sociale pligter ligge, ved alle som har haft dem inde på livet. Deres hjælpeløshed kan udgøre en af deres virkelige ressourcer.

Iagttag en fisk, som befinder sig i et dilemma, som kræver hurtig beslutning og handling.

Du vil blive gråhåret af at vente på en sådan aktiv handling. At tage en beslutning betyder, hvis det skal gå stærkt, at du bliver nødt til at udelukke en valgmulighed til fordel for en anden.

For fiskene er problemet, at der findes så mange valgmuligheder! og hvis du undersøger dem alle omhyggeligt, ja, så indeholder de alle noget sandt.

Hvordan skal man vælge, ethvert valg er jo både " rigtigt og forkert "

Fisken er en uhelbredelig romantiker. Han kan have mange forsvarsmekanismer til at skjule sine medfødte tilbøjeligheder, men romantiker er han, og som romantiker vil han dø.

Romantik handler ikke blot om kærlighedsaffærer. " Den vedrører alt "

Hans hus må nødvendigvis være et slot med voldgrav og sænkebro, bilen skal være eksotisk, sengen skal være en drejescene med tribuner og kulørte lys...en fantasiverden, hvor alt kan ændres konstant.

Fisken er som regel altid forelsket. Om ikke i et andet menneske så i en god sag eller Gud.

Det ligger i hans natur at give, og eftersom dette er et følelsestegn, er det umuligt for fiskene at forestille sig et liv alene.

Et af de mere foruroligende egenskaber hos Fiskene er, at han er så rede til at indgå i et forhold, til næsten hvem som helst på et vist overfladisk plan, at folk misforstår hans motiver.

Han er ikke virkeligt engageret! han lytter med sympati.

Deres hjemmebane er alle felter, hvor det handler om at skjule sig eller skabe illusioner.

Såsom indenfor tv verdenen, som filmproducenter, astrologer og dybhavsforskere, i alle erhverv der har med vand at gøre, og erhverv, hvor det kræves at man ofre sig for andre, for eksempel institutionsarbejde.

Et par kendte fisk:

Albert Einstein, Bruce Willis, Gorbatjov, Glenn Close, Pia Kjærsgaard, Dan Turèll, Jørgen de Mylius, Brian Laudrup, George Washington.

Skrevet af astrologen Carsten Nørtoft