Indstil din startside
HotStart
Ugens horoskop
Velkommen til vores horoskop side. Horoskopet skal ses som underholdning, og ikke som et udtryk for råd, vejledning eller spådom.

Generelt om stjernetegnet for vædderen

Vædderen er det første tegn i dyrekredsen, og vædderne er også de dynamiske igangsættere!

Der er altid fart over feltet, og forhindringer buser de direkte på, uden først at tænke over, om det måske var nemmere at gå udenom.

Med alderen bliver de dog noget mere tænksomme, selv en vædder kan lære af sine brodne pander!

Vædderens element er ild, så der er fyr under kedlen hele tiden.

Vædderen er pionerens tegn. Det repræsenterer beslutsomhed, selvstændighed, mod, spontanitet, foretagsomhed og evnen til at tage initiativet.

Væddernes største svaghed er ikke så meget deres knaphed på eftertanke og fornuft, som det er deres utålmodighed, naivitet og tendens, til at løbe hovedet mod muren.

Jeg vil lige nævne to ting de fleste væddere hader af hele sit hjerte. Jeg kender det, for jeg jo selv vædder.

Det første er at gå til tandlæge. Det næste er at blive fotograferet, tænk at skulle sidde stille og smile pænt og vente på at fotografen får indstillet lyset, det er næsten lige så slemt som at blive rodbehandlet hos tandlægen.

Vædderens skræk for tandlæger er dog ikke typisk for deres mod. Mars giver dem alt det mod de behøver, og mere endnu når der er behov for det, selv når det er med meget kort varsel.

De er ekstremt udadrettede, og lever deres følelser ud.

De har stående behov for at udtrykke selvværd gennem handling, gerne i konkurrencesammenhænge.

Blandt andre karaktertræk finder man mod, selvtillid og evnen til at begejstres.

Vædderen kan være en drillepind, en hestebremse, som stikker løs på alle, som har vokset sig for selvtilfredse.

De elsker at spille rollen som Djævelens advokat og har ikke noget imod, at alle bliver grundigt sure på dem af den grund. Det frembringer i det mindste lidt aktivitet, som for vædderen er ensbetydende med liv.

Væddere kan fremvise en meget høj grad af selvstændighed, energi og viljestyrke. Når de brænder for en sag er der fuld fart på, indtil de brænder ud og må lade mere udholdende personer gøre arbejdet færdigt.

De har smag for eventyr og deres evne til at få ideer, kan gøre dem til ledere i mange sammenhænge.

En typisk ting ved Vædder piger er, at de hader alt hvad der hedder damefrisører og skønhedseksperter. De er nogle tyranner, der ikke vil sætte ens hår som man selv ønsker det, og så sætter de altid skilningen, hvor man ikke vil have den.

Nej man kan vaske og klippe sit hår selv, og skulle det bliv skævt, er der bare ikke noget at gøre ved det. Hellere klippe det skævt selv, end lade en frisør få en til at ligne et nyklippet lam.

Vædder kvinden er født til overordnede og ledende stillinger, fordi deres styrke og mod, ligefremhed og overbevisning giver dem både personlig udstråling og autoritet.

Deres trang til buse frem og blande sig, populært kendt som herskersyge, er underholdende for nogle mennesker og ophidsende for andre.

Praktisk og teknisk begavede, som hun og han er, vil den typiske vædder ikke lade sig standse af noget, før vedkommende selv har fundet sin egen løsning på et hvilket som helst problem.

Et par kendte væddere:

Marlon Brando, Charlie Chaplin, H.C. Andersen, Eddie Murphy, Tommy Kenter, Troels Kløvedal, Jørn Utzon, Dronning Margrethe, Bjarne Riis, Vincent van Gogh, Brian Nielsen, Lisbeth Dah, Karen Blixen.

Skrevet af astrologen Carsten Nørtoft