Indstil din startside
HotStart
Ugens horoskop
Velkommen til vores horoskop side. Horoskopet skal ses som underholdning, og ikke som et udtryk for råd, vejledning eller spådom.

Generelt om stjernetegnet for jomfruen

Personer født i Jomfruens tegn er kritiske, systematiske og sætter pris på orden. De egner sig til alle mulige pligtkrævende erhverv, som indeholder elementer af gentagelse og kræver sans for detaljer.

Jomfruen finder den største glæde i tilværelsen ved at lave orden af kaos. Kaos er for det meste andres måde at arbejde eller leve på.

Jomfruerne opfattes ofte som zodiakens tørvetrillere, som altid skal kritisere og analysere andres liv og levned. De bliver fysisk utilpasse af at se på andres manglende evne til at holde rede på ting og sager. De er den type mennesker, som man finder i fuld gang med at rydde op efter en fest, inden festen er begyndt.

Jomfrukvinder har til tider en beundringsværdig og til tider irriterende hang til at betvivle dit ord og også din viden.

Hvis du fortæller hende noget, vil hun spørge om din kilde, komplet med fodnoter. Hun er tilbøjelig til ikke at stole på nogen, før det fuldt udviklede referencemateriale foreligger.

Det er svært at være mere vidende end en jomfru, da hun ikke vil tillade det.

De er stolte over deres arbejde, dygtighed, effektivitet og metodiske indstilling. I værste fald er de pedanter. Men de er frem for alt gode kritikere og udmærkede studenter. De forveksler dog let evnen til at kritisere med intelligens.

Når det gælder om at skelne det væsentlige fra det uvæsentlige, har Jomfruen ikke sin lige blandt de andre tegn. Det er derimod sværere for dem, at finde meningsfulde sammenhænge mellem de forskellige elementer, de har opdelt helheden i.

Sammenfattet har tegnet en udmærket skelneevne, og har lettest ved at finde sin rette hylde i erhverv og beskæftigelser, hvor dets begavelse kan realiseres. Jomfruer kan udfylde funktioner som arkitekter, lærere, kritikere, handlende, teknikere og korrekturlæsere samt i forskellige virksomheder, hvor der kræves finmotoriske færdigheder såsom urmageri og kirogi. De søger perfektion i erhvervet.

Personer født i Jomfruens tegn er dog ikke, jomfruer, når det gælder sex. Samme opmærksomhed, som de giver deres arbejde, giver de også deres elsker.

 

Et par kendte jomfruer:

Ingrid Bergman, Greta Garbo, Sean Connery, Marianne Jelved, Helle Virkner, Bertel Haarder, Grundtvig, Simon Spies, Preben Elkjær, Jannie Spies Kjær

Skrevet af astrologen Carsten Nørtoft