Danmarks startside og genvej til nettet, siden 1997.

Sitemap for HotStart

Her finder du en kort oversigt for de forskellige sider og funktioner på HotStart. Vi har efter mange år som altmulig portal, valgt af gå tilbage til vores rødder - som er at tilbyde en fantastisk startside og genvej til nettet. Derfor er mange af portalfunktionerne for omkring årtusindeskiftet blevet lukket ned, men du kan stadig se en liste over nogle af de lukkede funktioner, længere nede på siden.

Op på musen og ud på nettet

Aktive funktioner

Startside - Startsiden er hovedsiden du går ind på når du besøger HotStart, det er også denne side de fleste benytter som startside i browseren eller som hurtig genvej til nettet.

Indstil startside - Vejledning til hvordan du indstiller HotStart som startside i din browser

Webguide - Vores webguides inden for en lang række områder, indeholder håndplukkede links, og er en hurtig genvej til de bedste links inden for hver deres område. Webguiden Aviser & magasiner samler f.eks. de største aviser, magasiner og blogs ét sted.

Netbutikker - Her har vi samlet nogle af de bedste danske webbutikker. Der er lagt vælg på gode webbutikker som er sikre at handle i, og de har typisk e-mærke og gode anmeldelser på nettet.

Søgning - Fra startsiden kan du søge via Google, Bing, YouTube og en række andre populære søgemaskiner og opslagsværker.

Horoskop - Et klassisk ugehoroskop fra 2005, her er også lidt generel informationer om de forskellige stjernetegn. Horoskopet hører til kategorien underholdning, og er ikke længere et af vores kerneområder.


Udgåede funktioner

Kvaliweb - Kvaliweb var et katalog over danske hjemmesider og netbutikker. Det var muligt at tilmelde sin hjemmeside til dette katalog, hvorefter det blev gennemgået af en webredaktør, og levede siden op til vores kvalitetskrav blev den godkendt, ellers blev linket afvist. Det var muligt for besøgende at anmelde hjemmesider og netbutikker ved at give mellem 1 og 5 stjerner og samtidig kunne man skrive en tekst til anmeldelsen. Tjenesten startede i 2001 og blev lukket ned i 2018, siden kvaliweb startede er både e-mærket og trustpilot kommet til og vi henviser fremover til disse tjenester.

HotStart Søgemaskine - Vores egen søgemaskine indekserede danske websider og lagde vægt på de websider som var godkendt af en webredaktør i kvaliweb. Denne funktion havde en relativ kort levetid, da Google imellemtiden var blevet lighedstegn med websøgning, og med god grund, så vi valgte at indkudere google som søgemaskine frem for vores egen.

Opskrifter - En stor opskriftsamling som samtidig tilbød en masse smarte medlemsfunktioner, som brugertilpasser opskriftbogm favoritter og sociale funktioner som opskrift kommentarere og et mad forum.

Forum - Et debatforum, der startede i 2001 og hurtigt blev en aktivt samlingssted på HotStart. Forummet blev lukket i 2009, da andre sociale netværk fra udlandet begyndre at tage over.

Jokes - En stor jokessamling, som oprindeligt startede som jokeland.dk i 1999. Sektionen blev lukket i 2018, for at fokusere mere på at være en fantastisk startside.

Postkort - Her kunne man sende elektroniske postkort via e-mail. Her var en lang række postkort inden for mange forskellige kategorier. Fuktionen startede i 2001 og blev ligeledes lukket i 2018.

Artikler - I 2002 begyndte vi at levere artikler med tips til nettet. Artiklerne dækkede et bredt område inden for internet området, hvor der især blev tippet om spændende indhold på nettet. Sektionen blev senere flyttet til sin egen side, som i dag hedder NetMonster.dk

Quiz zone - En række online quizzer hvor man kunne teste sin viden inden forskellige områder, gennem små quiz spil.

Online spil - En sektion men en masse browserspil inden forskellige kategorier, spillene var lavet i flash, hvilket ikke længere er en særlig benyttet teknologi og derfor blev denne funktion lukket i 2017.

Filmtrailer - Her kunne man se filmtrailere for biograf og DVD film. I dag kan den slags findes på YouTube.

Nyhedsoversigt - En linkbaseret oversigt over de seneste nyhedsoverskrifter. Siden blev ikke længere benyttet aktivt, og vi henviser i stedet til kvikStarts nyhedsoversigt

Sjove film - Før YouTube havde vi her en sektion med sjove video og flash animationer.

Julesiden - En stor juleside med julekalender, opskrifter og en masse andet julehalløj.

Faktasiderne - Et lille webbaseret leksikon over ofte søgte emner. I dag henviser vi til Wikipedia.

Anmeldelser - Anmeldelser af webservices og andre internetrelaterede emner.