Indstil din startside
HotStart

Finde en e-mail adresse?

Vi modtager ofte spørgsmål om hvordan man finder man en persons e-mail adresse, og om der findes en e-mail oplysning ligesom man f.eks. kan slå telefonnumre og adresser op på Krak.


Hvis man skal sende et prev til en person, kan man ud fra navn og andre oplysninger finde vedkommendes adresse, så det ville være nærliggende at forvente at det også var muligt at finde en e-mail adresse ud fra sådanne oplysninger, men det er desværre ikke helt så nemt.


Hvis det drejer sig om en e-mail til en virksomhed, er der flere muligheder, man kan f.eks. slå virksomheden op på Virk.dk, og slår man virksomheden op på Krak.dk så er det ofte muligt at kontakte virksomheden via en kontakt formular der, og så kan man selvfølgelig også bare "Google" virksomhedens hjemmeside og finde e-mail eller kontaktformular der (de fleste virksomheder har jo en hjemmeside i dag).


Men hvis det drejer sig om at finde e-mail adressen på en privat person, så er der desværre ikke så meget at gøre i dag. I internettets ungdom havde en hel sektion med links til databaser hvor man kunne finde e-mail adresser i både ind- og udland. En af de største hed epost.dk som senere blev til Mailkataloget som var en service fra TDC online, og som lukkede i 2009. Yahoo havde også en People sektion hvor man kunne finde folks e-mail adresser og det samme galdt for de mange forskellige søgemaskiner som dominerede nettet for Googles tid. Men da folk selv skulle melde sine e-mail adresser til disse mailkataloger, blev de aldrig komplettet og interessen for at være med forsvandt da man hurtigt blev opmærksom på at man ikke skulle lade sin e-mail ligge og flyde alle mulige steder, hvis man ville undgå spam.


finde email

Så nej der er desværre ikke længere nogen kataloger hor man kan finde e-mail oplysninger på privatpersoner i dag, men tilgengæld er der gode chancer for at finde folk via sociale medier som facebook, og her er der også god mulighed for en hurtig elektronisk kontakt.