Danmarks startside og genvej til nettet, siden 1997.

Det nye HotStart

Opdatering: Muligheden for brugertilpasning af links på forsiden, er en del forsinket, da vores udviklingspartner stadig arbejder på at opfylde de krav vi har sat.

Vi har netop opdateret HotStart, med et fornyet fokus på at levere en fantastisk startside, og ikke en hel masse andet. Det er efterhånden længe siden, der er lavet en større opdatering på HotStart, og alt for mange links var ikke længere opdateret og mange af sidens funktioner var udtjente og blev ikke benyttet ret meget længere – internettet forandre sig jo hele tiden.

Det nye HotStart bliver endnu bedre som startside og genvej til nettet, og kommer blandt andet til at have fokus på følgende punkter:

  • Hurtig overskuelig startside.
  • Mulighed for at tilpasse startsiden med egne links.
  • Nem søgning via forskellige søgemaskiner og opslagsværker.
  • Høj sikkerhed med krypteret SSL forbindelse.
  • Opdateret webguide, hvor det bagvedliggende system gør det nemmere at holde webguides og links opdateret.
  • Nye muligheder for at opdage nyt indhold på nettet, så du får mere ud af din internetforbindelse.
  • Responsivt layout som sikre at siden fungerer lige så godt på tablets og smartphones.

Sammen med den nye startside siger vi farvel til nogle af de undersektioner som var populære for 15 år siden, men som stort set ikke benyttes i dag. Det er ting som postkort, jokes, online spil, adressebog, noter, kvaliweb og lignende. Vi lukker disse funktioner da de benyttes så lidt at det ikke giver mening at vedligeholde dem, og samtidig kan vi fokusere vores ressourcer på give dig en rigtig god startside og genvej til nettet, som bliver langt mere opdateret og vedligeholdt end det har været tilfældet på det seneste.

Vi er godt klar over at en større ændring som denne ikke altid er perfekt for alle, og der vil uundgåeligt være nogle få som vil savne nogle af de nedlagte funktioner. Men vi vil gøre vores bedste for at få lavet den nye side så den er brugervenlig, og vi er selvfølgelig altid klar til at hjælpe hvis du skulle have nogen spørgsmål omkring HotStart.

Der er stadig et par ting vi arbejder på, som f.eks. muligheden for at tilføje og tilpasse link genveje, samt andre brugertilpasninger. Vi arbejder hen over sommeren for at få de sidste ting på plads.

Jeg håber du bliver glad for det nye HotStart, og hurtigt vænner dig til forandringen. Du er altid velkommen til at sende en mail hvis du har spørgsmål, eller fortælle hvad du synes om det nye HotStart, eller hvad der evt. kan gøres bedre.
De bedste hilsner
Thomas / HotStart.dk


Du kan kontakte HotStart på følgende mail: