HotStart.dk - Internet portal og startside for dig der har Internet.
  Kilk og stem! - hotstart.dk      

   
.

Webmasters place

Velkommen til Webmasters place, der er en side for dig der har egen hjemmeside. Her finder du gratis indhold til din hjemmeside.

For at få besøgende til at vende tilbage til din hjemmeside er det vigtigt at der hele tiden er noget nyt og spændene at komme der efter, og det er her vi kan hjælpe. På HotStart udvikler vi hele tiden nyt indhold og det vil vi gerne dele med dig. Herunder kan du se nogle af de ting du gratis kan få på din hjemmeside.

Postkort på din hjemmeside

Få nogle af Danmarks bedste online postkort på din hjemmeside. Her får du et komplet postkort script, og dine besøgene præsenteres for nye postkort hver gang de besøger siden. Samtidig er der mulighed for at få svar når et postkort er læst samt afsendelse på en bestemt dato.
Klik her for at få koden til din egen postkort side.

Ugens opskrift til din side

Hver uge laver vi en spændene og lækker opskrift. Opskriften er illustreret med billede og beskrivelse. Du kan indsætte ugens opskrift på en hvilken som helst side.
Klik her for at få koden til ugens opskrift.

Jokes til din hjemmeside

Forøg underholdningsværdien af din hjemmeside med sjove jokes. Vi har en af Danmarks bedste jokesamlinger som blev startet helt tilbage i 1995. Nu har du muligheden for at få jokes til din egen hjemmeside og dine besøgene vil blive præsenteret for en nu joke hver gang din side vises. Der er mulighed for at vælge mellem korte, mellem lange og lange jokes.
Klik her for at få Jokes koden.

Online spil til din hjemmeside

Få vist de nyeste online spil på din hjemmeside. Med dette script får du mulighed for at vise de nyeste online spil og på den måde hele tiden have nyt spændene indhold til dine besøgene.
Klik her for at få koden til online spil.

Gratis Internet søgebox

Nu kan du få en internetsøgebox til din egen hjemmeside. Du kan vælge mellem resultater fra HotStarts kvaliweb eller fra Googles søgemaskine.
Klik her for at få koden til søgeboxl.

 

De nyeste Web-anmeldelser

Hver uge anmelder vi en ny side fra nettet og giver den karakter. Nu kan du præsentere de nyeste web-anmeldelser til dine besøgene og på den måde præsentere nyt indhold og links.
Klik her for at få koden til web-anmeldelser.

Artikler for dig der har Internet

Her på HotStart skriver vi løbende artikler som for det meste henvender sig til danske Internet brugere. Nu kan du få de nyeste artikler på din hjemmeside, og på den måde have interessant og relevant indhold klar på din side.
Klik her for at få koden til artiklerne.

Eksempler

Hvis du vil se nogle eksempler på hvordan vores indhold kan vises på en hjemmeside kan du klikke her.

Nyt indhold

Vi udvider løbende udbudet af indhold her på siden, så vend tilbage fra tid til anden for at se om det er kommet noget nyt til din hjemmeside.