HotStart.dk - Internet portal og startside for dig der har Internet.
  Kilk og stem! - hotstart.dk      

   
.
   

Webguide

Webguiden er i øjeblikket ikke helt opdateret. Vi anbefaler derfor KvikStart's webguide og shopguide i stedet.

Aviser, ugeblade mm
Her finder du links til hjemmesider for aviser og ugeblade, samt links til en række online medier.

Biler
Her finder du bilbaser til køb og salg af biler, links til de forskellige bilfabrikanters hjemmesider, Trafik information og udlejnings biler.

Bolig
Links til ejendomsmæglere, boligbaser, byggeri, boligrådgivning, boligforeninger, og links til sider med boliginvetar.

Børn & unge
Her finder du sider som mest henvender sig til børn og unge.

Dating & chat mm
Links til et hav af dating og kontakt sider, samt landets bedste chat sider. Her er også et par links til andet romantik.

Det Offentlige
Her finder du links til de offentlige hjemmesider og andre informations sider som henvender sig til borgere i danmark.

Dyr
Links til alle mulige dyre sider. Her er noget om både hunde, katte, kaniner, heste og fisk m.m.

Erotik
Denne side indeholder links til erotisk indhold, og er ikke egnet for børn og unge under 18 år.

Fest & højtider
Her finder du links til sider om årets højtider og almindelige festligheder. Her er også hjælp at hente til festsange & taler, brylluper, konfirmation, gave ideer og meget mere.

Film & TV
Alt der relatere til Film & TV. Anmeldelser af film, fansider, TV programoversigter, links til filmfestivaller og filmselskabernes hjemmesider.

Finans & forsikring
Her finder du landets banker og forsikringsselskaber. Her er også links om betalingssystemer, lån og invisteringer.Forbruger & prisguide
Links til de bedste prisguides og forbruger portaler på nettet. Der er masser af hjælp at hente for os der køber vare via nettet eller i alimindelige butikker.

Foto & video
Interassere du dig for foto eller videoredigering så er der masser af gode links her. Du finder også links til Uddannelser og orginationer som har med foto at gøre, samt gallerier og magasiner.

Gør det selv
"Gør det selv" manden's linkguide. Her er links til tips og tricks, gør det selv portaler, byggemarkeder og hvad der måtte være interassant for dem det gør det selv.

Hjemmesider
Links som henvender sig til hjemmeside designere, både amatør som prof.

Job og uddannelse
Søger du nyt job eller uddannelse? Så har vi samlet en masse gode links her. Der er også links til lønstatistik, opgavesamlinger, SU & økonomi og landets online biblioteker.

Jul
Her finder du alle de bedste julesider på nettet. Her er links til julehistorier, julepynt, juleopskrifter, julepostkort, julesange, julekalendere og en masse andre juleting.

Kunst & kultur
Her finder du links til alt der har med kunst og kultur at gøre. Hvad enten du vil købe eller opleve så er der noget for en hver smag.

Mad & vin
Links til opskrifter, spisesteder, drinks, vine. Samt links til infosider om kost og ligende.

Musik & radio
Masser af gode danske og udenlandske links til alle musik elskere. Hvad enten du vil købe musik online eller finde nogle af de bedste gratis netradioer, eller måske bare læse om musik sladder og nyheder så er der links til dig her.

Online shopping
Her finder du et hav af links til gode online butikker. Der er også information og hjælp til e-handel. Her er links til alt om Mad & vin, Legetøj, Grænsehandel, bøger & blade , musik & film, gaver, bolig, mobil & it, samt en masse andre ting.
Rejser & ferie
Skal du ud at rejse? Så find inspiration og de bedste priser ved at besøge nogle af disse links. Her finder du rejsemagasiner, Rejsebureauer og links til rejser i udlandet og i danmark.

Seværdigheder
Selv om danmark er et lille land, så er der masser af spændene seværdigheder og forlystelser, så hvis du keder dig så tag familie eller venner med ud og oplev nogle af landets mange muligheder.

Sikkerhed
Computerkriminalitet er meget udbredt, forskellen på et indbrud på din PC og hjemmet er at du ikke nødvendigvis opdager et indbrud på din PC. Her finder du finks til alt der hjælper dig med at beskytte din PC fra indbrud, virus, spyware of alt det andet grimme man som PC ejer kan komme ud for.

Skørt & sjovt

Her finder du links til skøre, mærkelige og sjove side på nettet.

Spil og konsol
Her finder du links til online spil, spilportaler, anmeldelser af computer spil og konsolspil, snydekoder og producenternes hjemmesider.

Sundhed
Her links til alt der har med din sundhed at gøre. Her er sundhedsportaler, links til det alternative, psyke, lægemidler, sygdom og andet der har med sundhed at gøre.

Søgning & oplysning
Her er links til alt du kan søge efter, søgemaskiner til internettet, telefon og adresser, opslagsværker, ordbøger, kort, e-mail adresser, virksomheds information og meget mere.

Webcams
Her har vi samlet links til en lang række webcams, så hvis du har lyst til at se hvordan det ser ud på antarktis lige nu eller hvordan vejret er på en en strand i Australien så kig med her.