HotStart.dk - Internet portal og startside for dig der har Internet.
  Kilk og stem! - hotstart.dk      

   
.


HotStart's Postkort

Velkommen til vores postkort side. Her finder du danmarks bedste e-kort, med mulighed for svar når kortet er læst og evt. levering på en bestemt dato.

Tip: Hvis du er logget ind kan du vælge modtager fra din online adressebog. Har du ikke en profil kan du oprette den her.

Nye flash postkort: Vi har fået designet en række flotte animerede flash postkort. Du kan se de nyeste flash postkort her: Blandet og romantiske flashkort. Der er endnu flere animerede postkort på vej :-)

Top 300 postkort: Her kan du se de postkort der er sendt flest gange.


To tilfældige postkort

- Send - - Send -


Vis dit postkort:

Når du modtager et postkort er der et link som du kan følge for at se kortet. Har du problemer med at åbne links fra dit mail program kan du alternativt indtaste kort koden herunder for at få vist kortet.

 Kort kode:
 

 


Ugens top 8 postkort

Tip: Klik på billedet for at se et eksempel.


De bedste postkort for dig

Vi lægger stor vægt på at vores postkort er flotte unikke og der bliver løbende tilføjet nye kort. Vi 31 kategorier med e-postkort, hvor de mest populære er fødselsdagskort, romantiske postkort, og blomsterkort. Her er både animerede postkort og almindelige kort med billeder. Hvis du syntes vi mangle en bestemt type postkort er du velkommen til at sende dine forslag via vores forum eller support side.