HotStart.dk - Internet portal og startside for dig der har Internet.
  Kilk og stem! - hotstart.dk      

   
.

Om HotStart's opskriftsamling

Opskriftsamlingen startede i 2001, under navnet augustenborgsopskriftsamling.dk, i 2005 blev opskriftsamlingen en del af Internet portalen HotStart.dk. Her er det Heidi, der har det overordnede ansvar for opskriftsamlingen, hun har en baggrund i køkkenbranchen og elsker at lave mad.

Vi håber, at du synes om vores opskriftsamling og at du bruger os ofte :-) Du kan også benytte vores forum til at diskutere mad og mange andre ting. I forumet finder du masser af mad interesserede mennesker, heriblandt os fra HotStart.

Ugens opskrift
Hver eneste uge laver vi en spændende opskrift, som vi selv har afprøvet. Ugens opskrift er altid illustreret med et billede og vurderet af os.

Tips og gode råd
Vi har oprettet et specielt forum hvor man kan udveksle tips og gode råd, det bedste fra dette forum samler vi i vores tips og tricks sektion, hvor vi også skriver nogle længere artikler om madlavning, og det der dertil hører.

Køkken ordbog
Hvis du skulle løbe ind i nogle ord, som ikke lige giver mening for dig, så kig forbi i vores køkken ordbog, her har vi nemlig samlet en lang række ord og begreber, som ofte bruges i køkkenet.

Din personlige opskriftsamling
Vi har gjort det nemt for dig at samle de opskrifter, du synes bedst om. Fra hver opskrift kan du tilføje opskriften til dine personlige favoritter, det er ikke nødvendigt at oprette kategorier, da det sker automatisk på baggrund af opskriftens originale kategori.

Del dine opskrifter med andre
Den væsentligste grund til at vores opskriftsamling er så god og omfattende er, fordi HotStarts brugere er nogle flinke mennesker, som deler sine opskrifter og gode råd med andre brugere. Når en bruger tilføjer en opskrift, kvitterer vi med ekstra points. Ud over at andre får glæde af opskriften, er der jo også den fordel, at man aldrig mister en god opskrift, da den altid kan findes igen via opskriftsamlingen.

Mange måder at finde opskrifter på
Der er en hel del forskellige måder, du kan finde opskrifter på her på HotStart. Her er nogle af måderne:

1) Søg via kategori.
Du finder vores hoved kategorier i venstre menu, og en komplet liste på opskriftsamlingens forside.

2) Vis de nyeste opskrifter.
Du kan hele tiden se de 50 nyeste opskrifter ved at vælge nyeste opskrifter i menuen.

3) Søgning via indbygget søgemaskine.
Vi har lavet vores egen søgemaskine til opskriftsamlingen, her kan du søge blandt opskriftnavne og evt. inkludere opskriftens beskrivelse og ingredienser.

4) Tøm køleskabet.
Her kan du søge opskrifter på baggrund af en eller flere ingredienser. Så hvis du har noget i køleskabet eller fryseren, som du skal have brugt, eller hvis du bare mangler inspiration til en ret med f.eks. svinekød, så er denne søger noget for dig.

5) Bedst vurderede
Når du har afprøvet en opskrift, kan du afgive din vurdering af opskriften ved at give en karakter fra 1-10. På listen over de bedst vurderede opskrifter kan du få vist de 50 opskrifter, som har fået de højeste karakterer af andre brugere.

6) Top 50 favoritter
Her kan du få vist de opskrifter, som flest brugere har valgt at tilføje som personlige favoritter.

7) Mest kommenterede
Hver opskrift giver mulighed for at kommentere den og evt. give små fif til, hvordan opskriften kan forbedres.

8) Alfabetisk liste
Hvis du søger en opskrift, som starter med noget bestemt, så kan vores alfabetiske liste måske være en hjælp til at finde den søgte opskrift. Her opdeles alle opskrifter alfabetisk fra a-å uanset, hvilken kategori de høre under.


CopyRight
De opskrifter som er på denne side er indsendt af brugerne på HotStart.dk eller på Augustenborgsopskriftsamling.dk som opskriftsamlingen hed før 2005. Det er ikke tilladt at indsende opskrifter som er taget fra bøger, blade, websider eller andre Copyright beskyttede medier. Når du indsender din opskrift giver du os tilladelse til at vise den på nettet, det er dog stadig dig det beholder rettighederne til opskriften. Det samme gør sig gældende for indsendte billeder af opskrifterne.

Du må bruge opskrifterne til personligt brug men ikke publicere opskrifter fundet på HotStart andre steder, med mindre du har fået særskilt tilladelse af brugeren der har indsendt opskriften eller hvis du selv har indsendt opskriften og har ophavsretten til den.

Skulle du mod vores forventning finde en opskrift du har ophavsretten til og som du ikke selv har indsendt, så beder vi dig sende en mail til os, men oplysninger som kan bevise at der er tale om en opskrift du har rettighederne til (f.eks. en bogs ISBN nr) samt et link til hvor opskriften er på vores side, så vil den straks blive fjernet.

Din E-mail :