HotStart.dk - Internet portal og startside for dig der har Internet.
  Kilk og stem! - hotstart.dk      

   
.

Pangasius fisk med senneps sovs.

Vurdering: 7
(0=ikke vurderet)

Gem som favorit
Send til en ven

Udskriv opskrift
Vurder opskrift:
Ca. Tidsforbrug:
Antal personer / stk.: 2
Indsendt af: Præst

Ingredienser:
500 gram Pangasius* filet
2 løg (fint hakkede)
500 gram gulerødder
3 hårde kogte æg
syltede rødbeder
2 spiseskeer mel
50 gram smør (eller tilsvarende flydende margarine)
1 dl. hvidvin
1 spiseske dijon sennep
Reven peberrod efter temprement
Salt og hvid peber

Fremgangsmåde:

kommentarer til opskriften:  Pangasius fisk med senneps sovs.
(Du skal være logget ind for at kunne skrive kommentarer.)

Hans Gramberg  - Jeg kan kun sige at retten smager himmelsk
36363636  - Denne ret er kanon
sejereje  - remouladesovs er også lækkert til ;)