HotStart.dk - Internet portal og startside for dig der har Internet.
  Kilk og stem! - hotstart.dk      

   
.

Sønderjysk grønlangkål

Vurdering: 6
(0=ikke vurderet)

Gem som favorit
Send til en ven

Udskriv opskrift
Vurder opskrift:
Ca. Tidsforbrug:
Antal personer / stk.: 4
Indsendt af: jan_kragh

Ingredienser:
2 pakker dybfrossen Vendsyssel grønkåls pakker (eller en hel sæk grønkål)
1/4 piskefløde
150 gram smør
1 kg. kogte kartofler
fond fra den kogte hamburgerryg
salt og peber

Fremgangsmåde:

kommentarer til opskriften:  Sønderjysk grønlangkål
(Du skal være logget ind for at kunne skrive kommentarer.)

Hans Gramberg  - Hvis man så glaserer Hamburgerryggen med sød fransk sennepog brun farin er rette absolut toppen Hans Gramberg Bjerringbro
Lars B. Nygaard  - Jaaah.. nu ER det jo sådan, at hvis man kører kålen gennem kødhaklkeren, så bliver det IKKE til LANGkål, men til "KORTkål"... Kålen skal skæres i tynde strimler, med en skarp kniv, for at blive til langkål..!
kaes  - Ja, den opskrift lyder som rigtig sønderjysk grønlangkål, som jeg får dent hos min veninde i Sønderjylland. Vi plejer at få let saltet, kogt flæsk og kålpølser til....og vi får det nytårsaften.