HotStart.dk - Internet portal og startside for dig der har Internet.
  Kilk og stem! - hotstart.dk      

   
.

Oversigt for opskriftsamlingen

HotStarts opskriftsamling og kogebogFormålet med denne side er at give en overskuelig oversigt for det indhold denne gratis kogebog og opskriftsamling har. Først og fremmest kan du finde tusindvis af madopskrifter, fordelt på kategorier, listet alfabetisk eller ved hjælp af opskriftsøgning. Men du kan også få tips og gode råd til madlavningen og snakke med andre i vores mad forum.

Opskrifter fordelt på kategorier

Opskrift kategorierI menuen her til venstre kan du se opskriftsamlingens hovedkategorier, nogle af kategorierne har flere underkategorier. Herunder er der links til beskrivelser af de mest populære kategorier:
Hovedretter - Andre lande - Bagværk - Dessert - Blandet

Opskrift søgning

OpskriftsøgningDer er flere måder at søge opskrifter på, den mest brugte er opskriftsøgningen, her kan du for eksempel søge opskrifter der passer til søge ordet chokoladekage. Du kan også bruge funktionen ”Tøm køleskabet” her kan du finde opskrifter der passer til en række ingredienser du definere. Hvis du ikke kan finde den rigtige opskrift, er der helt sikkert nogen som kan hjælpe i vores debatforum under opskriftservice.

Alfabetisk liste over opskrifterne

Opskrifter alfabetiskDen alfabetiske opskriftliste givermulighed for at få vist alle opskrifterne alfabetisk på tværs af kategorier, så hvis du søger en bestemt opskrift du kan huske hedder noget med ”oksehale…”, men ikke kan huske hvilken kategori opskriften høre til så kan du benytte den alfabetiske liste.

Find de bedste opskrifter

De bedste opskrifterVi har gjort det nemt at finde de bedste opskrifter, ved hjælp af en række funktioner. Ugens opskrift viser hver uge en opskrift som vi selv har afprøvet og kan stå inde for, samtidig er ugens opskrift illustreret med et billede af opskriften. Bedst vurderede opskrifter er de opskrifter som HotStarts brugere har vurderet til at være de bedste ved at give de afprøvede opskrifter karakterer. Du kan også se hvilke opskrifter flest brugere har tilføjet som sine personlige favoritopskrifter. Og endelig kan du se de opskrifter som har modtaget flest kommentarere.

Gode råd og tips til madlavningen

Tips og gode rådUnder menu punktet finder du en række gode råd og tips som kan bruges i forbindelse med madlavningen. Her kan du blandt andet finde oversættelser af forskellige mål enheder, stegetider og energitabeller.

Køkkenordbog

Køkken ordbogVores køkkenordbog er anvendelig hvis du møder et ord som du ikke er bekendt med i en opskrift. Her kan du blandt andet se hvad det vil sige at Bardere, hvad en lotusrod er for noget eller læse lidt om paprika.


Danmarks bedste opskriftsamling

Danmsrks bedste opskrifterVi vil gerne være Danmarks bedste ressource til madlavning og madopskrifter, og vi gør derfor et stort stykke arbejde for hele tiden at forbedre vedligeholde opskriftsiden. Vi kan dog ikke finde på alle opskrifter selv og er derfor afhængige af at brugere som dig selv indsender nogle gode opskrifter og evt. opskriftbilleder til os.

Vi er helt sikre på at du fra HotStart vil kunne finde alle de opskrifter du skal bruge for at middagen eller kagebordet fuldendt. Og husk kan du ikke finde det så er der tusindvis af brugere på HotStart som altid er villige til at hjælpe.

Din E-mail :