HotStart.dk - Internet portal og startside for dig der har Internet.
  Kilk og stem! - hotstart.dk      

   
.

Lav PDF-filer gratis

PDF-filer er meget udbredt når man ønsker at dele dokumenter med tekster og billeder på tværs af platforme og tekstbehandlingsprogrammer. PDF-filerne læses med den gratis PDF-reader fra Adobe, og det har den fordel at dokumentet ser fuldstændig ens ud hos på alle platforme. En PDF fil virker faktisk som en udskrift, bare med den forskel at man ikke udskriver til en printer men til en fil der vises på skærmen.

For at lave PDF-filer kam man købe dyre PDF udskrivnings og behandlings programmer både fra Adobe men også fra andre producenter. Men man behøver faktisk slet ikke at betale en formue for at kunne lave PDF filer, for der findes et godt og gratis alternativ med navnet PrimoPDF.

PrimoPDF installere sig som en virtuel printer og gør det således muligt at udskrive til en PDF fil fra alle programmer på samme måde som man udskriver til en printer. PrimoPDF levere et godt resultal på trods af at det er 100% gratis at downloade og benytte, og så er der blandt andet mulighed for at kryptere og beskytte PDF-filerne mod ændringer.

Du kan downloade PrimoPDF fra dette link:
http://www.primopdf.com/