HotStart.dk - Internet portal og startside for dig der har Internet.
  Kilk og stem! - hotstart.dk      

   
.

På denne side kan du finde indhold fra de sektioner som er udgået eller som ikke opdateres i øjeblikket.

Opskrifter
Opskriftsamling hvor brugerne kunne indsende sine egne opskrifter og dele dem med andre. Opskriftsamlingen var oprindelig en selvstændig webside, men blev senere integreret med HotStart. I øjeblikket opdateres opskriftsamlingen ikke længere, og den er derfor havnet her i arkivet.

Faktasiderne
Faktasiderne et et sted hvor du kan finde information om en række ofte søgte fakta som f.eks. Tlf. landekoder, bryllupsdage, tøjstørrelser og lignende. Faktasiderne har sin oprindelse helt tilbage i 90erne, men i dag opdateresdenne sektion ikke længere, da denne information nu også kan findes på wikipedia.

Julesiden
Vores julesektion som opdateres hver december. Resten af året ligger julesiderne i dvale her i arkivet og venter på at den første sne falder og julemanden vågner.

Anmeldelser
Denne sektion indeholder anmeldelser af forskellige websider. Sektionen opdateres i øjeblikket ikke med nye anmeldelser, men de gamle kan stadig læses.

Artikler
Denne sektion indeholder artikler om internettet, samt tips og tricks og emner som ikke har passet i andre kategorier. Artiklerne er af ældre dato og derfor placeret her i arkivet.

Download
Vores download sektion med tips til forskellig software som kan være brugbar og nyttig for dig som bruger internettet. Sektionen opdateres ikke i øjeblikket og de forskellige tips er derfor af ældre dato, men derfor kan de forskellige downloads stadig være brugbar.

Debatforum
Vores eget forum som nåede knap 40.000 indlæg inden vi valgte at deaktivere det i 2009, for at koncentrerer os om andre sektioner på HotStart. Mange af de tidligere brugere kan i dag findes på deldig.dk, og de gamle indlæg kan stadig findes her i arkivet.