HotStart.dk - Internet portal og startside for dig der har Internet.
  Kilk og stem! - hotstart.dk      

   
.
.

Kvaliweb - HotStarts kvalitets linkindeks

Søgeord:  
 
.
.
Info

Kvaliweb er HotStarts linkindeks og "søgemaskine" for danske kvalitets websider. Alle sider som er optaget i dette indeks, er blevet kigget igennem af vores bibliotekarer, og samtidig har du som besøgene mulighed for at afgive din vurdering og kommentar for de websider, du besøger. Begge dele er med til at sikre, at du nemt finder de bedste danske websider, og når du afgiver din vurdering og kommentar, kan websideejeren se, hvad der skal gøres bedre for at opnå endnu bedre kvalitet og tilfredse brugere.
.
.
Prøv lykken

Denne funktion viser en tilfældig side fra HotStarts linkindeks. Klik her for at se en tilfældig webside.
.
.
Tilmelding af websider

Tilmelding af links er ganske simpelt. Klik her for at læse om tilmelding. Det er 100% gratis, men det kræver en vis kvalitet af din webside. Klik her for at læse om regler for optagelse og om de forskellige kvalitetsstempler.
.
 
.
Nyeste websider

Her kan du se de nyeste sider, som er blevet godkendt. Husk at give din vurdering af siderne, hver vurdering giver dig point, som kan bruges i månedens lotteri. Klik her for at se de nyeste websider.
.
.
Toplister

Du finder en række toplister af forskellige typer for de tilmeldte websider her. Placeringen i toplisterne er afhængige af, hvor mange der klikker på det kvalitetsstempel, de tilmeldte sider har placeret et eller andet sted på deres side. Når du ser en side med et kvalitetsstempel, så klik på det og afgiv din stemme.

Top 50 højst vurderede sider
Top 50 vurderet på indhold
Top 50 vurderet på brugervenlighed
Top 50 vurderet på "coolness"
Top 50 flest stemmer
Top 50 mest kommenterede
Se alle toplister

.