HotStart.dk - Internet portal og startside for dig der har Internet.
  Kilk og stem! - hotstart.dk      

   
.

HotStart's Julesider

Velkommen til vores julesider, vi håber, der er noget, du kan bruge og at vi kan give et lille bidrag til julestemningen.

Her på HotStart har vi en række julegodter til dig, her er nogle af dem:


Online julekort

Vi har en masse flotte julekort, som du kan sende til famillie, venner og kæreste. Der er både flotte billedkort og animerede flash julekort med musik.

Link til almindelige julekort.
Link til animerede julekort.

Juleopskrifter

HotStarts opskriftsamling er fyldt med lækre og spændende opskrifter, her finder du også alle de gode opskrifter, som hører julen til.

Link til julens opskrifter
Link til slik og konfekt opskrifter

 

Jule TV og julekalendere

Se hvad der sendes af julekalendere og juleudsendelser i TV. Med denne side går du ikke glip af julens højdepunkter i fjernsynet.
Link til jule TV

Gave ideer

Det kan godt være svært at finde den rigtige julegave. Her giver vi et par tips til gaven, for den der har alt, og links til nogle gode inspirationskilder på nettet.
Link til gaveideer

Online julespil

Vi har et stort udvalg af online spil her på HotStart, og vi finder hele tiden de bedste online spil til dig. Vi har også et par julespil, så du rigtig kan komme i julestemning.
Julespil
Alle online spil

Juleudflugter

I julemåneden er der mange muligheder for udflugter med julehygge. Vi har her samlet nogle af de bedste og mest interassante juleudflugter.
Link til juleudflugter

Webguide med julelinks

På HotStart finder du en rigtig god webguide, hvor vi har samlet de bedste links til nettet. En af vores webguider er en jule-webguide, og her finder du de bedste julelinks på nettet.
De bedste julelinks