Indstil din startside
HotStart

Postkort

HotStarts postkort funktion har er lukket. I perioden 2002 til 2018 tilbød vi her en mulighed for at sende flotte, frække og sjove postkort og fødselsdagshilsner via e-mail. Nogle postkort var statiske og mindede om den slags postkort man kan sende med posten, andre var animerede og med underlæggende melodier.

Der er gennem årenes løb sendt rigtig mange postkort gennem HotStart, men de senere år er servicen blevet brugt mindre og mindre, efterhånden som andre kommunikations former som Messenger, Snapchat, Whatsapp osv. har overtaget som medie der benyttes til fødselsdagshilsner og andre begivenheder hvor det elektroniske postkort i mange år havde sin storhedstid.

Vi har nogle ideer til et evt. fremtidigt alternativ til vores aldrende postkort funktion, men det vil sandsynligvis blive en service på sit eget domæne, da vi her på HotStart fremover vil have fuld fokus på at levere en fantastisk startside og genvej til nettet.

Stor tak til alle jeg der gennem årene har benyttet vores postkort service, og for de mange positive tilkendegivelser om denne service gennem tiden.