HotStart.dk - Internet portal og startside for dig der har Internet.
  Kilk og stem! - hotstart.dk      

   
.

Opskrifter fra andre lande

HotStarts opskriftsamling og kogebogMad fra andre lande er populære og det er ikke uden grund, for det er både spændene og sundt med afveksling. Her under kan du se nogle af de opskrift kategorier fra andre lande som kan findes på HotStarts opskriftsamling. Hvis du ikke lige finder det du søger så kan du altid få hjælp i vores opskriftservice.

Oversigter: Alle - Hovedretter - Andre lande - Bagværk - Dessert - Blandet

Opskrift kategorier fra Andre lande


Opskrifter fra andre lande

Amerikanske madopskrifter

Når man tænker på mad fra USA, så tænker man ofte fed mad, barbecue, brownies og ting i den stil, men der er også andre spændene amerikanske opskrifter.

Opskrifter fra grækenland

Dejlige græske opskrifter på græsk Tzatziki eller moussaka, og andre spændene græske opskrifter på græsk mad.

Opskrifter på spansk mad

Det spanske køkken er spændene og fuld af smag. Her finder du opskrifter på spansk Sangria og Paella, samt andre spanske madopskrifter.

Opskrifter fra Tyrkiet

Tyrkiet er blevet er populært feriemål og derfor er interessen for det tyrkiske køkken også stigende. Her finder du tyrkiske retter med kylling, lam eller lækker tyrkisk mokka.

Det asiatiske køkken

Asiatiske madopskrifter er også vældig populære og så er asiatisk mad sundt og smagfuldt. Her er alt fra risretter til retter med kylling og svinekød. Eller prøv en Orientalsk fiskeret med forårsløg.

Opskrifter fra det Indiske køkken

Når man snakker om indisk mad tænker de fleste op opskrifter med karry, men Indisk mad har meget mere at tilbyde. Find lækre indiske madopskrifter her. Nogle er importeret direkte fra indien fra vores Indiske programmør.

Itallienske madopskrifter

Her finder du opskrifter på mad fra Italien. Italliensk mad er meget mere end spaghetti og pizza. Prøv for eksempel italliensk Tiramisu, Zabaione eller Osso Buco. Du behøver ikke rejse til italien for lækker italliensk mad.

Mad opskrifter fra Kina

Det kinesiske køkken er stort og spændene. Prøv nogle af de lækre kinesiske opskrifter.

Opskrifter fra Mexico

Mexicansk mad er ofte stærk, så hvis du kan lide stærk mad så prøv nogle af de lækre mexicanske opskrifter. Prøv en ægte Mixicansk opskrift på Chili Con Carne eller nogle af de andre lækre opskrifter fra Mexico.

Australsk mad

Opskrifter fra australien er lidt oversete, men der findes også mange spændene australske opskrifter. Kængurukød er måske ikke så nem at opdrive her i landet, men der er mange andre spændene australske opskrifter.

Opskrifter fra frankrig

Hent det franske køkken hjem til dig selv. Fransk mad har meget at byde på, og her finder du nogle af de bedste franske opskrifter. Der er opskrifter til både hverdag og fest.

Opskrifter fra Indonesien

Mad fra Indonesien indeholder meget fisk og skaldyr. Her finder du nogle lækre indonesiske madopskrifter.

Mad fra Thailand er populært

Det Thailanske køkken er mangfoldigt, her finder du masse spændene opskrifter fra Thailand. Med Thailansk mad får smagsløgene noget at arbejde med.

> Klik her for at se alle kategorierne for opskrifter fra andre lande<


Din E-mail :