HotStart.dk - Internet portal og startside for dig der har Internet.
  Kilk og stem! - hotstart.dk      

   
.

Opskrifter til hovedretter

HotStarts opskriftsamling og kogebogKategorien hovedret er en af de største på opskriftsamlingen, her finder du alverdens opskrifter til middagen eller aftenbordet hvad enten det er til hverdag eller fest. Opskrifterne for hovedretterne er delt op i følgende under kategorier. Hvis du søger efter en bestemt opskrift anbefaler vi du bruger søgefunktionen. Er der noget du ikke kan finde kan du altid få hjælp i vores opskrift forum. Ikke alle kategorier er vist her, dem kan du se på opskriftsidens forside.

Oversigter: Alle - Hovedretter - Andre lande - Bagværk - Dessert - Blandet

Opskrift kategorier under HovedretterHovedretter

Egnsretter

Her finder du danske retter som er specifikke for forskellige dele af landet.

Fiskeretter

Her finder du alle retter som indeholder fisk, skaldyr eller andet godt fra havet. Fisk er sundt og smager godt hvis man bruger de rigtige opskrifter.

Oksekød & kalvekød

Masser af lækre opskrifter som indeholder oksekød. Millionbøf til indbagt oksemørbrad. Der er mange variationsmuligheder med oksekød og det skal jo ikke altid være det samme.

Spaghetti & pasta

Man behøver ikke altid at spise spaghetti med millionbøf , der findes masser af andre måder og her finder du nogle gode opskrifter med spaghetti og pasta.

Blandet kødretter

Mange retter indeholder forskellige slags kød, dem har vi derfor samlet i kategorien blandet kød.

Svinekød

Her hjemme spises der masser af svinekød, og der findes faktisk også rigtig mange spændene opskrifter på retter med svinekød.

Fjerkræ

Opskrifter med kylling noget af det mest spiste fjerkræ og det smager rigtig godt specielt hvis man prøver nogle af de lidt mere spændene opskrifter. Drop lørdagskyllingen og lav selv en kylling ret der smager af noget. Under fjerkræ finder du også retter med kalkun, and, gås og fasan

Lammekød

Lammekød er lidt overset her hjemme, men der findes faktisk rigtig mange spændene opskrifter med lammekød.

Vildt

På grund af prisen er det sjældent at der tilberedes retter med vildt her hjemme, med mindre der er en jæger i familien, men det smager til gengæld godt.

Gril og grilmad

Det er populært af grille og ikke kun om sommeren. Opskrifter med grillet mag smager af mere specielt hvis de er lavet på kuldbriketter.

>Se alle kategorier for hovedretter her<

Din E-mail :