HotStart.dk - Internet portal og startside for dig der har Internet.
  Kilk og stem! - hotstart.dk      

   
.

Bagværk - alle opskrifter der har med bagning at gøre

HotStarts opskriftsamling og kogebogHjemmebagt smager bedst og med de rigtige bageopskrifter får du det bedste resultat. Her finder du de mest populære kategorier som har mad bagning at gøre. Hvis du søger noget bestemt så prøv vores søgefunktion eller opskriftservicen i debatten. Du finder alle opskriftkategorier fra opskriftsamlingens hovedside.

Oversigter: Alle - Hovedretter - Andre lande - Bagværk - Dessert - Blandet

Opskrift kategorier som høre under bagværk

Bagværk- alt der der handler om bagning

Opskrifter på brød

Hjemmebagt brød smager rigtig godt, og det er slet ikke så svært. Her finder du en lang række opskrifter på lækkert hjemmebagt brød af forskellig type. Her er både rugbrød, hvedebrød, sigtebrød, og stenalderbrød og mange andre typer brød.

Kager

Der findes så mange lækre opskrifter på kager og man aldrig bliver træt af hjemmelavede kager.

Boller

Opskrifter på dejlige hjemmebagte boller. Boller smager bedst hjemmebagte og mens de stadig er lune, prøv nogle af de mange bolle opskrifter.

Småkager

Her finder du opskrifter på en lang række spændene småkager. De fleste bager kun småkager til jul, men det er en skam for der findes småkager som egner sig til hele året.

Muffins

Her finder du opskrifter på de lækreste muffins. Muffins er neme at lave og de kan nemt fryses, og de smager meget bedre end dem man køber.

Lagkager

Her finder du opskrifter på et par lagkager af forskellig slags. En hjemmelavet lagkage er nem at lave og der er flere variations muligheder.

Alt andet under bagværk

Alt der har med bagning at gøre og som ikke lige passer til nogen af deovenstående kategorier, er placeret i denne kategori for bage opskrifter.
Din E-mail :