HotStart.dk - Internet portal og startside for dig der har Internet.
  Kilk og stem! - hotstart.dk      

   
.

Lækre desserter

HotStarts opskriftsamling og kogebogDessert høre til afslutningen på en god middag. Her kan du se de mest populære dessert kategorier. Vælg den dessert kategori der passer dig bedst for at finde de lækreste desserter. Her er alt fra hjemmelavet is til lækre desserter med bær og frugter. I menuen til venstre finder du andre spændene kategorier.

Oversigter: Alle - Hovedretter - Andre lande - Bagværk - Dessert - Blandet

Opskrift kategorier som høre under dessert

Dessert og desserter

Budding & Fromager

Her finder du opskrifter på budding, formager og ligende. Her er alt fra citronfromage til chokolademousse. Eller hvad med en frisk limefrommage.

Tærter

Lækre dessert terter. Skal det være jordbærterte eller chokoladetærte? Eller en af de andre spændene dessert tærter, så er det her.

Bær & frugt

Der findes rigtig mange spædene og lækre opskrifter med bær og frugter. Der findes både hurtige og simple opskrifter med frugt og så dem der kræver lidt mere forberedelse. Men frugt dessert er altid lækker og frisk.

Dessertsovs

For at fuldende en lækker dessert skal der den rigtige dessert sovs til. Du finder dessertsovse i denne kategori.

Is

Is behøver ikke at være den kedelige klump man kan købe for en 10er i butikken med vanilie eller nugatsmag, nej det er nemt at lave en lækker isdessert med opskrifterne forkategorien Is.

Andet

Alt det der har med dessert at gøre og som ikke lige passer i de andre kategorier er placeret her. I denne kategori finder du dessert pandekager, Tiramisu, Vafler og andet godt til dessert bordet.
Din E-mail :