Indstil din startside
HotStart


Opskrifter - HotStart´s opskriftsamling

HotStart´s opskriftsamling er desværre ikke længere aktiv.

Vores opskriftsamling startede i 2001 under navnet augustenborgsopskriftsamling.dk, som trods det lange navn var ganske populær. I 2004 købte HotStart opskriftsiden og de mange opskrifter blev en fast del af vores portal, som var i hastig vækst. Sammenlægningen med HotStart viste sig at være en god ide, og opskriftsamlingen voksede hurtigt i popularitet og fik et endnu større publikum. Opskriftsektionen blev faktisk en af de største opskriftsider i Danmark.

I 2005 lancerede vi en helt ny opskriftside med et socialt aspekt, hvor sidens brugere kunne tilføje opskrifter, uploade billeder og kommentere andres opskrifter, samt give en vurdering af den enkelt opskrift ved at tilføje fra 1 til 5 stjerner. Det var også muligt at opbygge sin egen personlige opskriftsamling ved, at markere de opskrifter man bedst kunne lide som favoritter i den indbyggede medlemsfunktion.

Opskriftsiden var dengang et meget ambitiøst projekt, hvor en række udviklere havde lagt rigtig mange timer i at levere den perfekte platform til opskrifter. Der var således også en række smarte funktioner som ”Tøm dit køleskab, hvor man kunne få vist opskrifter på baggrund af de madvarer man havde liggende i køleskab, fryser og skabe. Her var også et madforum man kunne stille spørgsmål i eller diskutere andre madrelaterede emner. Og hver uge blev en af de bedste nye opskrifter tildelt titlen som ugens opskrift, der så blev offentliggjort på en række andre websider.

Siden havde også en artikelsektion, hvor vi skrev om madlavning og gav tips og gode råd. Og så var der en indbygget opskriftsøgemaskine som senere fik sit eget liv med mulighed for at søge blandt alle opskriftsider på nettet.

Opskriftsiden var således en af de mere populære sektioner på HotStart i mange år, men i 2013 besluttede vi af flere forskellige årsager at lukke denne sektion ned. Det var ikke en nem beslutning, for mange var glade for sektionen, men håndtering af et socialt netværk med moderering og support krævede meget, derudover stor siden for en større omskrivning grundet den tekniske udvikling der var sket i årenes løb, og samtidig stødte opskriftsektionen også på andre udfordringer.

Vi oplever stadig at nogle brugere af og til spørger efter en bestemt opskrift de kunne huske vi havde, så det er muligt vi en dag gør nogle af de bedste opskrifter tilgængeligt her igen. Indtil da kan du finde andre opskriftsider og dejlige madblogs i webguiden mad & drikke.

Er du en af de mange tusinde som har delt dine bedste opskrifter med os gennem årene, eller har du bare brugt opskriftsamlingen som din online opskriftbog, vil vi gerne sige tak for din deltagelse, uden dig havde det næppe været den succes det.