HotStart.dk - Internet portal og startside for dig der har Internet.
  Kilk og stem! - hotstart.dk      

   
.

Børne filter

Man kunne let forledes til at tro at vores "børne filter", var et filter som sorterede børn fra, men det er snarere tværtimod. Filteret er en mulighed for at frasortere erotisk og andet indhold som ikke er børnevenligt.

Det er vores mål at holde HotStart på en familievenligt og sobert niveau. Vi vil dog ikke som standard forbyde adgangen til kvalitativt erotisk indhold, men i stedet give den enkelte mulighed for at blokere for sider på HotStart som indeholder links og billeder af en sådan art.

Vær opmærksom på at blokeringen kun gælder for sider på HotStart, selvom filteret er slået til er det stadig muligt at finde erotisk indhold på andre sider via søgemaskinerne, dog ikke fra vores egen søgemaskine og linkguides.

Det er muligt at sætte et kodeord på filteret, det er dog ikke et krav. Informationen om at filteret er slået til gemmes i en cookie, som er en lille tekst fil som gemmes lokalt på den computer hvor filteret tilsluttes, det vil sige at hvis computerens cookies slettes så vil filteret blive nulstillet.

Vælg om filteret skal slås til eller fra herunder og beskyt det evt. med et kodeord:


 
Kodeord

Din E-mail :