HotStart.dk - Internet portal og startside for dig der har Internet.
  Kilk og stem! - hotstart.dk      

   
.

Tilføjelse og rettelse at links i kvaliweb

Tilføjelse af links i HotStart’s Kvaliweb er nemt og gratis, og så giver det dig mulighed for at få brugerfeedback omkring din webside. Sider som lever op til nogle specielle kvalitetskrav, har mulighed for at få et kvalitetsstempel, og shoppingssider som lever op til et udvidet kvalitetskrav har mulighed for at få et ”god netbutik” stempel.

For at tilmelde et link skal du gøre følgende:
1) Oprette en bruger profil (hvis du ikke allerede har en).
2) Gå ind under medlemsfunktionerne og vælg ”websider i kvaliweb”
3) Vælg tilføj link og følg guiden.

Når du har tilmeldt et link, har du mulighed for at indsætte et stempel eller link, hvorfra dine brugere kan stemme på din side og give dig kommentarer om, hvad de synes er godt og evt. mindre godt. Hvis din side lever op til vores udvidede kvalitetskrav, har du også mulighed for at ansøge om et kvalitetsstempel, og hvis du har en online butik, kan der søges om et ”god netbutik” stempel.

Kvalitetsstemplet og ”god netbutik” viser dine besøgende at du har en side, som er lidt udover gennemsnittet og værd at kigge nærmere på.

Rettelse af links:
Hvis du har rettelser til dit link, logger du blot ind på din profil og vælger ”mine websider” under medlemsfunktionerne, herfra kan du indsende rettelser til din webside.

Hvis du ikke har en profil
Hvis du ikke allerede har en profil kan du hurtigt og nemt oprette en her: Opret profil

Læs om reglerne for optagelse af links i HotStart’s kvalitetsindex.