HotStart.dk - Internet portal og startside for dig der har Internet.
  Kilk og stem! - hotstart.dk      

   
.

Regler for optagelse i HotStarts kvalitets indeks

VIGTIGT: Vi optager i øjeblikket ikke nye links!!! Det er derfor ikke muligt at tilmelde nye links til HotStart.

Ikke alle websider bliver optaget i HotStart’s kvalitets indeks. Det er muligt at blive optaget i op til tre kvalitetsniveauer, der hver stiller særlige krav til websitet.

Ved tilmelding af et nyt link, søger man altid om optagelse i basis kvalitet, hvis siden godkendes kan man yderligere søge om vores ”kvalitets stempel” og ”god shop stempel”. Optagelse i alle niveauer er gratis.

Vigtigt: Den e-mail der er benyttet til oprettelse af din profil på HotStart, er din nøgle til sidens tilmelding, derfor er det vigtigt at huske at opdatere e-mail adressen, hvis du skifter e-mail, da du ellers ikke længere vil kunne rette i informationerne for de hjemmesider, du har fået optaget på HotStart.

Ved optagelse i søgeindekset modtages et stempel som bevis for optagelsen, dette bevis kan sættes på hjemmesiden, hvorfra det er muligt for sidens besøgende at stemme på siden. Jo flere stemmer en side modtager des bedre placering i søgemaskinen opnås, det er derfor en god ide at placere stemplet et sted, der kan ses af de besøgende. Det er ikke muligt at købe sig til en bedre placering på HotStart. Et kvalitetsstempel er samtidig med til at vise dine besøgende, at de er kommet til en side som er værd at kigge nærmere på.

Basis kvalitet

For at en webside kan optages hos HotStart, skal siden opfylde en række grundlæggende kvalitetskrav. Hvis siden opfylder vores krav for optagelse modtages et kvalitetsstempel, som kan sættes på websiden. Det er muligt at stemme fra dette stempel og jo flere stemmer des bedre placering i søgemaskinen.

Krav for optagelse:

» Siderne skal have et reelt indhold som passer til, hvad der loves i linkbeskrivelsen. Et godt design i sig selv, er ikke nok.
» Den tilmeldte side skal være færdig udviklet, når der søges om optagelse (Tekster som "siden er under opbygning" må ikke forefindes).
» Sider der er overfyldte med reklamer i forhold sidens indhold, optages ikke.
» Siderne må ikke have et ulovligt indhold
» Beskrivelsen skal være neutral og sigende. Ord som bedste site og lignende medføre at siden ikke optages. Ligeledes skal søgeord passe til sidens indhold.
» Sider der har erotisk indhold, skal tilmeldes kategorien erotik & sex.
» Sider der leder den besøgene videre til andre websider uden den besøgne er bevist herom, optages ikke. Eksempler herpå kan være popup vinduer, almindelig redirect eller sider der forsøger at få det til at se ud som om, en andens indhold er en den af sidens eget indhold.
» Sider der virker ekstremt stødene optages ikke.
Varighed for optagelse:
Optagelsen i dette niveau er gyldig til siden slettes, eller til den ikke længere opfylder ovenstående krav.

 

Høj kvalitet med kvalitetsstempel

Det er kun ganske få sider der modtager denne udmærkelse, så hvis din side ikke modtager dette kvalitetsstempel, er det ikke ensbetydende med, at det ikke er en god side, det betyder blot at den ikke lever op til vores regler, eller at vi ikke vurderer siden til at ligge i toppen blandt de bedste sider på nettet.

Krav for optagelse:
» Alle punkter for basis kvalitet skal overholdes
» Siderne skal være nemme at bruge, og finde rundt i.
» Popup reklamer tæller ned i sidens vurdering og mere end én popup eller popbehind reklamer, betyder at siden ikke optages.
» Siden skal være på skrevet på dansk.
» Websiden skal have et brugervenligt og pænt design (Design er ofte en smagssag. Det er dog redaktionens holdning, der er afgørende her)
» Siden skal være på dansk, eller der skal være mulighed for at vælge dansk tekst.
» Sidens indhold skal ligge over middel i forhold til andre sider af samme type.
» Pyramidespil og det der ligner optages ikke.
» Sider som prøver at lokke den besøgende med let tjente penge godtages ikke, uanset om der er tale om fup eller fakta.
» Siden skal have eget domæne. Undersider som www.minside.sk/underside/index.html godkendes ikke.


Varighed for optagelse
Dette kvalitetsstempel er gyldigt i ca 2 år, herefter skal der igen søges om optagelse. Skulle siden på et tidspunkt ikke længere opfylde kravene for et kvalitetsstempel, bliver stemplet inddraget igen.

 

God online butik

Der findes utrolig mange muligheder for at handle på nettet her i landet, men det kan være svært og tidskrævende for den handlene at se, om man er havnet hos en god netbutik. Derfor uddeler vi et kvalitetsstempel vi kalder "God netbutik" til de netbutikker som lever op til en række kvalitetskrav.

Krav for godkendelse:
» Alle krav for basis kvalitet skal overholdes
» Alle krav for kvalitetsstempel skal overholdes (Sider med subdomæner godtages dog)
» Det skal være muligt at betale med dankort
» Kontakt oplysninger skal fremgå tydeligt af siden. Og skal som minimum indeholde e-mail, adresse og telefon nummer.
Varighed for optagelse:
» Dette ”God online butik” stempel er gyldigt i ca 1 år, herefter skal der igen søges om optagelse. Skulle siden på et tidspunkt ikke længere opfylde kravene, bliver stemplet inddraget igen