HotStart.dk - Internet portal og startside for dig der har Internet.
  Kilk og stem! - hotstart.dk      

   
.

Søg og find guide

Søgning med Google

Søgemaskinen Google er den største og mest benyttede søgemaskine, og her er det muligt at finde næsten alt på nettet, men mængden af information gør det samtidig besværligt, at finde netop det man søger.
søgning med google fra startsiden
Du kan begrænse mængden af resultater fra Google ved at indtaste flere søgeord adskilt med mellemrum, Google vil så kun returnere resultater, hvor alle ordene findes på de fundne sider.

Du kan begrænse søgningen endnu mere ved at angive præcise sætninger, hvor Google så kun vil returnere sider, som indeholder ordene i den rækkefølge, du har angivet. Du gør dette ved at bruge " tegnet. Eks. "Dronningens nytårstale" vil kun returnere sider, som indeholder hele sætningen.

Du finder Google søgeboksen fra startsiden.

Link: http://HotStart.dk

Andre søgemaskiner

Udover Google har du mulighed for at søge på andre populære søgemaskiner, dette kan også gøres fra startsiden. Her har du samtidig mulighed for at søge på forskellige sprog, og søge efter billeder samt nyheder.For at foretage en søgning vælger du blot søgemaskine, derefter sprog og så indtaster et eller flere søgeord og trykker søg. Under sprog kan du i stedet for et land vælge at søge på bestemte nyheder eller billeder.

Link: http://HotStart.dk


HotStart's kvaliweb

HotStart har sin egen søgemaskine, som vi kalder kvaliweb, denne søgemaskine indeholder kun danske links, og der stilles lidt højere krav til sider, som optages i vores søgemaskine end andre steder, det giver et mindre antal resultater men også resultater af en højere kvalitet. Vi har tre niveauer: basis som ikke har de helt store krav, kvalitet som kræver en hel del og til sidst "god netbutik" som kræver nogle specielle krav for online butikker.

Fuld søgning:
Her søger du både i søgeord, beskrivelse og sidens navn
Begrænset søgning:
Her søger du kun blandt sidens godkendte søgeord.
Skal have kvalitetsstempel:
Hvis du afkrydser dette felt, retunerer vi kun sider, som har modtaget HotStarts kvalitetsstempel.
Skal have "god netbutik" stempel:
Hvis du afkrydser dette felt retunere vi kun sider som har modtaget vores stempel for gode netbutikker.
Sorter efter:
Her har du mulighed for at ændre, hvordan resultaterne skal sorteres, du kan sortere efter, hvor mange karaktere brugerne har givet en side, hvor gammel den er og meget andet. Du bestemmer sorteringen, da det ikke er muligt at købe sig til en bedre placering på HotStart.

Link: http://HotStart.dk/kvaliweb


Webguide

Mange gange ved vi nogenlunde, hvad det er for en side vi søger efter, eller også søger vi efter noget inden for et bestemt emne. Her er vores webguide en nem og hurtig måde at finde de rigtige websider på.

Webguiden indeholder kun de bedste og mest benyttede sider og er opdelt i kategorier, så det er nemt at finde de rigtige sider.

Link: http://HotStart.dk/webguide

Faktasiderne

Faktasiderne er en samling ofte søgte informationer. Her er blandt andet informationer om tlf. landekoder, aktuelle valutakurser, omregning af tøjstørrelser, bryllupsdage, omregning af mål og vægt og meget andet.

Link: http://HotStart.dk/faktasiderne

Søg & find

Vores søg & find side giver muligheder for advanceret søgning. Her kan du blandt andet søge på sider, som er opdateret inden for et bestemt tidsrum.

Søg og find advanceret

Fra denne side er det også muligt at søge efter billeder og i nyhedsgrupper.

Link: http://HotStart.dk/sogning/

Telefon & adresser

Her kan du søge telefonnumre og adresse oplysninger, det er muligt at søge på både personer, firmaer og kommuner.

Link:
http://HotStart.dk/sogning/Oplysning.aspx

Søg efter Pakker

De fleste pakkefirmaer har mulighed for track & trace, der gør det muligt for dig at se, hvor langt din pakke er kommet i systemet. Her kan du finde de største pakkefirmaer.

Link:
http://HotStart.dk/sogning/Tracktrace.aspx

Find E-mail adresser

Her kan du finde e-mail adresser på personer i danmark og udlandet. Vær opmærksom på at e-mail adresser er noget folk ofte skifter, og de fundne adresser måske er forældede.

Link:
http://HotStart.dk/sogning/Email.aspx

Kort & route

Her kan du finde kort og beregne en rute fra punkt A til Punkt B.

Link:
http://HotStart.dk/sogning/KortRoute.aspx

Søg opskrifter

Her på HotStart har vi, hvad vi selv synes er Danmarks bedste opskriftsamling, det er også muligt at søge på vores opskriftsamling.

Link:
http://HotStart.dk/opskrifter/CBAdvanceSearch.aspx

Søg blandt artikler og spil mm.

Du kan også søge blandt vores mange interassante artikler, online spil, downloads, webanmeldelser med mere.

Link:
http://HotStart.dk/netmag/vis.aspx