.

Online notesblok

Som medlem har du en global notesblok, som du kan benytte til at gemme tekster, du skal huske. Det kan være huskelister, kodeord, klader til mails, udklip af tekster fra Internettet, eller hvad du nu finder på.

Link: Online notesblok

Opret en ny side

Du kan oprette lige så mange sider, du vil. En side oprettes ved at klikke på "Opret ny side", herefter kan du angive en overskrift og skrive en tekst. Når du er færdig trykker du på "Gem siden".

Vælg ny side

Du kan benytte "Vælg side" til at bladre rundt i dine notes.

Gør til default

Knappen "Gør til default", giver mulighed for at sætte en bestemt note til at åbne automatisk, når du går ind på din notesblok.