.

Online Kalender

Som bruger på HotStart har du en online kalender med indbygget "reminder" funktion, så du aldrig glemme en vigtig dato.

Fra denne kalender har du adgang til vigtige begivenheder fra en, hvilken som helst PC eller PDA med Internet adgang. Og du kan vælge at få en e-mail om events du skal huske.

Opret ny event

En event er et punkt i kalenderen, og en event kan gælde for en eller flere dage. Du opretter en event ved at klikke på "Tilføj ny event". Herefter fremkommer et område, hvor der kan indtastes et event navn og en beskrivelse af den nye event.

Du kan vælge om din event skal gentages hver dag, uge, måned eller år. Du kan også vælge, hvor længe en event skal gentages. Gentag funktionen er specielt egnet til at huske fødselsdage.

Du kan også vælge, om du vil modtage en e-mail en eller flere dage før en event indtræffer.

Husk at trykke "Gem ændringer" når du har udfylt felterne.

Ret / slet eksisterende event

Hvis du vil rette en eksisterende event, benytter du kalenderen til at vælge dag med, og derefter trykke du på event navnet i events boksen. Her kan du så foretage dine ændringer eller slette den markerede event.