.

Favoritlinks

Vi har givet plads til, at du kan sætte dine private favoritlinks direkte på forsiden, på den måde har du adgang til de sider, du besøger mest direkte fra din startside. Dine favoritlinks, er password beskyttede og kan kun ses af dig, og så har du adgang til dem fra en hvilken som helst computer eller PDA med Internet adgang.

Favoritlinks er en medlemsfunktion, og kræver at du er logget ind!

Link: Dine private favoritlinks.

Lidt om, hvad det smarte er ved favoritlinks

1) Du skal ikke indtaste adressen, hver gang du skal ind på en side.
2) Du har adgang til dine links, uanset hvilken computer du logger dig på Internettet fra, hvad enten det er hjemme, på arbejdet, i skolen, hos en ven eller en Internet cafe.
3) Du mister ikke alle dine favoritlinks, hvis Windows eller din computer går ned.
4) Dine links er password beskyttet, så er der flere der bruger samme maskine som dig, og ønsker du ikke, de skal have adgang til dine favoritlinks, så er dette løsningen.

Sådan opretter du en kategori

Inden du kan oprette favoritlinks, skal der først oprettes en eller flere kategorier.

1) Du opretter en kategori ved at trykke på "opret kategori" knappen, herefter fremkommer et felt, hvor du kan indtaste et navn på kategorien.
2) Når du har angivet et navn, trykker du på gem, og så er kategorien oprettet.

Du kan senere rette navnet ved at vælge kategorien, det gøres med kategori vælgeren og så trykke på "ret kategori".

En kategori kan også slettes ved først at vælge kategorien med kategori vælgeren, og derefter trykke på "slet kategori", det kræver dog, at du først sletter alle links i kategorien, dette er for at du ikke sletter en kategori, som er fyldt med links ved et uheld.

Opret et nyt link

1) Vælg den kategori du vil oprette et link i.
2) Tryk på knappen nyt link.
3) Udfyld felterne som fremkommer. Her indtastet sidens navn og adresse (husk adressen skal starte med http://) Du kan også angive en beskrivelse af linket, men det er ikke nødvendigt. Når felterne er udfyldt, trykker du gem.

Ændring af link

Hvert link du tilføjer bliver listet under menuen, hvis du ønsker at foretage ændringer for et link, kan dette gøres ved at trykke på "vælg" som ses ud for hvert link. Herved fremkommer en menu som vist herunder:
Ret link:

Knappen ret link giver mulighed for, at ændre alle de ting du angav ved oprettelse af linket.

Slet link:
Denne knap giver dig mulighed for, at slette et link du har oprettet.

Flyt ned:

Hvis du har mange links i en kategori, kan det være hensigtsmæssigt at ændre på rækkefølgen af links, så bestemte links vises først. Denne knap flytter det valgte link en gang ned i listen.

Flyt op:
Denne knap flytter det valgte link en gang opi listen.

Flyt til:
Her har du mulighed for at flytte det valgte link til en anden kategori.

Åbne/lukkede kategorier

Som standard er en kategori lukket, når du åbner startsiden. Du har dog mulighed for at få den åbnet som standard. Dette gøres ved at afkrydse kategorierne i menuen "Åben ved start"

Vær opmærksom på at en ny oprettet kategori først bliver synlig i denne menu, efter du har logget ud og ind igen en gang.

Mine links

På startsiden har du en menu, der hedder "Mine links", når du er logget ind. Det er herfra, du har adgang til dine links.

Ved at trykke på den grønne cirkel åbnes en kategori. Åbne kategorier kan lukkes igen ved at trykke på det røde kryds.