HotStart.dk - Internet portal og startside for dig der har Internet.
  Kilk og stem! - hotstart.dk      

   
.

Om HotStart

HotStart er en 100 % dansk portal, startside og linkindex. HotStart besøges mere end 300.000 gange om måneden. HotStart benyttes især som startside, blandt andet fordi vi giver et godt springpunkt til internettet med brugernes egne links og nem adgang til det bedste på nettet. HotStart tilbyder også en række services i topklasse som postkort, opskriftsamling, debat forum, webguide, jokes, artikler, websideanmeldelser og meget mere.

Vi har stor respekt for vores brugere og tager enhver afstand fra spam, og så gør vi ikke brug af reklametyper som popup, popind, mellemside reklamer og andre typer som trænger sig på ved at forstyrer brugen af vores sider. Vi lægger også stor vægt på beskyttelse af personlige oplysninger og indsamler i det hele taget ikke information som adresser, interesser og andre informationer når de ikke er relevante.

HotStart er privatejet og det gør, at vi ikke skal tjene penge til aktionærerne og andre. Dette er også grunden til, at vi kan se bort fra de mange reklametyper, vi selv føler os irriterede ved at blive udsat for. På trods af de begrænsninger vi sætter os på reklamesiden, har vi en sund økonomi idet portalen løber rundt uden underskud (eller overskud).

Dele af HotStart har eksisteret siden 1996, dog under andre domænenavne, som nu er nedlagt. Dele af jokesamlingen kommer fra Jokeland.dk, som blev registreret i starten af 1999, dele af opskriftsamlingen kommer fra augustenborgsopskriftsamling.dk som blev registreret i 2001. I 2002 skiftede vi navn til HotStart, da det var nemmere at huske og udtale. Samtidig blev portalen skrevet om i ASP.NET. Der er lagt mange tusinde timers arbejde i HotStart, og vi arbejder hele tiden for at forny og forbedre portalen. I 2004 udvidede vi med vores online magasin med artikler og web-anmeldelser. I slutningen af 2005 relancerede vi portalen efter en komplet omskrivning, som begyndte allerede i 2003. Vi arbejder løbende på at forbedre HotStart, og det indhold vi tilbyder. Vores fremtidsvision er IKKE at blive en af de store tunge udenlandsk ejede virksomheder, men fortsat at være et godt dansk alternativ til disse.

Hvis du gerne vil i kontakt med os, kan du skrive til:

Med venlig hilsen
HotStart.dk

 

Læs vores privatlivspolitik her