HotStart.dk - Internet portal og startside for dig der har Internet.
  Kilk og stem! - hotstart.dk      

   
.

Velkommen til det nye HotStart

Vi håber, du synes godt om det nye HotStart og bliver glad for at bruge det, hvad enten du benytter HotStart som startside, eller bare bruger nogle af vores gode indholdssider.

På denne side vil du kunne finde informationer og hjælp til det nye HotStart, og er det et eller andet du skal have hjælp til, er du velkommen til at kontakte os via vores nye support side eller via mail. Vi beder dig dog være lidt tålmodig med svar den kommende måned, da vi har ekstremt travlt med at få det hele til at køre optimalt, og vi modtager 150-300 mails om dagen.

Status

Aktuel status for opgraderingen til det nye HotStart: Alt køre i beta test, det vil sige, at der stadig kan være fejl på nogle af siderne, og der kan være perioder hvor enkelte dele ikke køre helt stabilt. Vi sætter stor pris på, at alle rapporterer om fejl du oplever som bruger.

Følg med i udviklingen og diskutere problemer og fejl i vores beta forum.


Hjælp, information og kontakt

I menuen her til venstre kan du finde en lang række informationer om HotStart, her finder du også hjælp til en række af medlemsfunktionerne og endelig kan du se, hvordan du kontakter os, hvis du har brug for hjælp eller anden information.