HotStart.dk - Internet portal og startside for dig der har Internet.
  Kilk og stem! - hotstart.dk      

   
.

Medlemsfunktioner

Få en profil på HotStart

HotStart tilbyder en række medlems funktioner, som giver ekstra muligheder og fordele. Det er 100% gratis at være medlem hos HotStart, og vi kræver ikke en masse personlige informationer om dig, det har vi ikke noget at bruge til, da vi ikke sender spam eller sælger oplysninger.

På de følgende sider kan du læse om medlemsfunktionerne på HotStart.

Debat forum

Vores debat forum er samlingsstedet for alle HotStarts brugere. Her kan
du snakke om alt muligt og få hjælp til forskellige problemer.

Vores forum skal være et sted, der er rart at være, derfor lægger vi stor vægt på god tone og frihed til at have forskellige meninger.

Vær en del af HotStart og brug debatten!

Favoritlinks

De fleste browsere har en mulighed for at tilføje foretrukne links til en menu for hurtig adgang, det har bare den begrænsning, at du kun har adgang til dine links fra en computer, så hvis du er i byen eller på arbejde, så må du til at søge efter dine links. Det er også et stort problem, hvis din PC går ned eller at den skal omformateres, så mister du alle dine links. Medlemsfunktionen favoritlinks løser disse problemer for dig.

Med favoritlinks har du altid dine foretrukne links direkte på din startside, og du mister dem aldrig, da de ligger på vores server, som der tages backup af dagligt.

Dine links er også sikre, da de er beskyttet med din profils kodeord. Det er smart, hvis der er flere, som benytter samme PC som dig.

Online kalender

Som bruger på HotStart har du en online kalender med indbygget "reminder" funktion, så du aldrig glemmer en vigtig dato.

Fra denne kalender har du adgang til vigtige begivenheder fra en hvilken som helst PC eller PDA med Internet adgang. Og du kan vælge at få en e-mail om events du skal huske.

Indbygget adressebog

Med den indbyggede adressebog kan du holde styr på adresser og e-mails til familie, venner og bekendte.

Samtidig giver adressebogen mulighed for hurtig indsættelse af en modtager, når du sender Postkort eller besked-mails fra HotStart.dk

Online notesblok

Du får også en global notesblok, som du kan benytte, til at gemme tekster du skal huske. Det kan være huskelister, kodeord, kladder til mails, udklip af tekster fra Internettet eller hvad du nu finder på.

Mange andre muligheder

Vi kan ikke få plads til at beskrive alle medlems funktionerne, og der kommer også hele tiden nye til. Men her er nogle andre funktioner, som måske også kunne være interessante:

-Personlig online kogebog
-Personlig mailbox
-Tilmelding af din hjemmeside
-Optjening af points til konkurrencer
-Børne filter
-Vurdering af hjemmesider
-Kommentarer i artikler & opskrifter

 

Menu:

1) Viden information & søgning

2) Underholdning & spil

3) Artikler, anmeldelser mv.

4) Kommunikation & debat

5) Opskrifter & mad

6) Medlemsfunktioner