HotStart.dk - Internet portal og startside for dig der har Internet.
  Kilk og stem! - hotstart.dk      

   
.

Kommunikation & debat

Debat forum

Som bruger på HotStart har du automatisk adgang til vores debat forum. Her er der mulighed for at snakke med andre, om emner som interessere dig. Du kan også benytte vores forum, hvis der er noget, du mangler hjælp til.

Vi lægger stor vægt på, at der holdes en god tone, og at alle får svar på sine spørgsmål.

De bedste e-postkort

På HotStart har vi nogle af landets bedste online postkort. Vi har kort i alle mulige kategorier, og der er både flotte billedkort og levende kort med animationer. Når du sender et af vores postkort, kan du få besked, når kortet er læst, og du har mulighed for at vælge en bestemt dato, hvor kortet skal sendes, så glemmer du aldrig at sende et fødselsdagskort den rigtige dag.

Besked-mail

Besked-mail er ikke en ny mail konto, men en udbygning til din eksisterende e-mail. Ved at benytte besked-mail får du mulighed for at få besked om, hvornår din mail er læst. Men det virkelig smarte er, at du har mulighed for at rette i den mail du har sendt, helt indtil den er læst, så har du en tilføjelse, eller har du fortrudt, det du har sendt, så retter du det bare inden modtageren læser det. Mails kan også sættes til at blive afsendt en bestemt dato.

Privat mailbox

Som bruger på HotStart har du din egen private mailbox, på den måde kan du skrive sammen med andre brugere uden at skulle udlevere din e-mail adresse eller andre personlige informationer.

Mailboxen er specielt nyttig, hvis du vil snakke anonymt med en du debaterer med i vores forum, eller hvis du vil give oplysninger til en i debatten, som andre ikke skal se.

Menu:

1) Viden information & søgning

2) Underholdning & spil

3) Artikler, anmeldelser mv.

4) Kommunikation & debat

5) Opskrifter & mad

6) Medlemsfunktioner