HotStart.dk - Internet portal og startside for dig der har Internet.
  Kilk og stem! - hotstart.dk      

   
.

Viden, information og søgning

Find det du søger

Internettet er ufatteligt stort og det er muligt at finde informationer om nærmest alt, problemet er bare, at finde det man søger mellem alt det andet skrammel, der også er på nettet.

På HotStart har vi gjort det nemt at finde de rigtige sider, og når du en gang har fundet en god side, kan den tilføjes din personlige favoritter, så du altid har adgang til linket fra din startside.

Søgning med kvalitetsfilter

HotStart's egen søgemaskine "kvaliweb", giver mulighed for at sætte et filter på, så du kun får vist resultater, der er vurderet til at være at særlig høj kvalitet. Du kan også søge efter online shops, som overholder bestemte kvalitetskrav. Derudover har du som andre brugere
mulighed for at give karaktere til de enkelte hjemmesider og på den måde få ekstra hjælp til at finde det bedste af det bedste.

Webguide

Ofte er det bestemte sider man kigger efter, man kender bare ikke lige navnet eller adressen. Og her er webguiden specielt handy, her har vi nemlig samlet og kategoriseret de beste og mest benyttede websider.

Webguiden er hurtig at bruge idet man vælger en hovedkategori og så finder alle links sorteret alfabetisk i underkategorier.

Faktasiderne & kviklinks

Vi har samlet en række ofte søgte fakta og informationer, og lagt dem ind på vores faktasider. Her finder du informationer om blandt andet omregning af enheder og valutta eller fartbøder, religion og meget mere.

Vores kviklinks er placeret på startsiden og indeholder nogle af de links, som benyttes af allerflest mennesker de kan benyttes som suplement til dine favorit links.

Andre søgemaskiner

Hvis du ikke kan finde det du søger på HotStart, så er der mulighed for at benytte Googles søgemaskine fra startsiden. Google er verdens mest benyttede søgemaskine, og her findes alt mellem himmel og jord. Men det er også muligt, at søge på nogle af de mange andre søgemaskiner, der fndes rundt om i verden. Og fra vores advancerede søgeside kan du også søge efter adresser, billeder og indelæg i nyhedsgrupper.

Menu:

1) Viden information & søgning

2) Underholdning & spil

3) Artikler, anmeldelser mv.

4) Kommunikation & debat

5) Opskrifter & mad

6) Medlemsfunktioner