HotStart.dk - Internet portal og startside for dig der har Internet.
  Kilk og stem! - hotstart.dk      

   
.

10 gode grunde til at vælge HotStart som startside

Der er mange gode grunde til at benytte HotStart som startside, her er nogle af de ting vi selv ønsker af fremhæve.

1) Hurtig overskuelig startside
Vi har begrænset mængden af grafik og reklamer for at gøre siden overskuelig og hurtig, det er nemt at søge direkte på Google, som er verdens bedste søgemaskine samt vores eget linkindex, som indeholder kvalitets sikrede websider og shopping sites. Vores webguide giver også en hurtig genvej til de bedste og mest brugte danske og udenlandske websider.

2) Dine private favoritlinks direkte på forsiden.
Vi har givet plads til, at du kan sætte dine private favoritlinks direkte på forsiden, på den måde har du adgang til de sider, du besøger mest direkte fra din startside. Dine favoritlinks er password beskyttede, og kan kun ses af dig og så har du adgang til dem fra en hvilken som helst computer eller PDA med Internet adgang. Og skulle din PC gå ned, eller hvis du omformatere den, ja så mister du ikke dine links, da de er gemt i din personlige profil på vores server.

3) Nyhedsoversigt og nyt på HotStart
På startsiden kan du hele tiden se de seneste nyhedsoverskrifter, fra forskellige online medier. Derudover kan du se de seneste artikler, websideanmeldelser, net-sjov og online spil på HotStart.

4) En HotStarter er ikke alene
Som HotStarter er du en del af HotStart, og her er vi til for at hjælpe hinanden. Har du spørgsmål om alt mellem himmel og jord, eller har du brug for hjælp til at finde noget på nettet, så er vores forum lige ved hånden. Og da HotStart er privat eget, er det ikke svært at komme i kontakt med folkene bag HotStart

5) Find det du søger
Med HotStart har du de bedste forudsætninger for, at finde det du søger. Du kan søge på Google og HotStart samt bruge vores webguide, og hvis det ikke er nok, har vi en avanceret søgeside, hvor du nemt har adgang til alverdens søgemaskiner og oplysningsopslagsværker.

6) Hvis du keder dig
Hvis du sidder og keder dig, er du ikke mange klik væk fra den bedste underholdning på nettet. Vi har og finder de bedste online spil til dig. Vi finder de bedste og sjoveste websider på nettet.

7) Information for dig der har Internet
Vi skriver hele tiden artikler, som er relevante for alle, der har Internet. Artiklerne handler blandt andet om sikkerhed ved handel på nettet, virus beskyttelse og beskyttelse mod spam og spyware, samt andre ting der er værd at vide. Vi skriver i et sprog, der er forståelig for de fleste, og hvis der er noget, man er i tvivl om, så er der altid hjælp at hente i vores forum.

8) Flere nyttige medlemsfunktioner
Som medlem får du ikke kun mulighed for personlige favoritlinks, men også en online adressebog, som kan bruges direkte med vores flotte postkort og smarte beskedmail system. Du får en global notesblok, som du kan bruge til alt, du skal huske eller bare vil skrive ned og gemme. Du får også en online kalender, som kan bruges til at huske vigtige datoer, og du kan endda blive informeret via mail, når der er noget, du skal huske. Som medlem har du også adgang til vores forum med privat mailbox og adgang til mange tusinde danskeres meninger og gode råd.

9) Hvad skal du/i have at spise
Hver uge bliver du præsenteret for en ny spændende opskrift. Og vi ved, det er en god opskrift, for vi har selv afprøvet den. Og hvis det ikke er nok, kan du benytte vores store online opskriftssamling, hvor du også har mulighed for at sammensætte din egen opskriftssamling ud fra dine favoritter samt vurdere og kommentere opskrifterne.

10) Alt det du finder på HotStart
Vi gør en stor indsats for, at HotStart hele tiden er den bedste startside for dig, og for at vi har masser af spændende indhold. Af alt det der er på HotStart, er meget med til at forbedre oplevelsen ved at benytte HotStart som startside. Men selvom HotStart er en god startside, er der også mange andre grunde til at benytte os. Læs evt. mere om HotStart’s indhold her.