HotStart.dk - Internet portal og startside for dig der har Internet.
  Kilk og stem! - hotstart.dk      

   
.

Hjælp HotStart

Det er en stor og tidskrævende opgave at drive en portal som HotStart, og vi værdsætter derfor alt den hjælp, vi kan få. Jo flere besøgende en side som denne modtager, jo flere ressourcer kan vi afsætte til at forbedre HotStart, derfor er det en stor hjælp, når du fortæller om HotStart til andre.

Der er mange måder, du kan hjælpe os på. Herunder er listet nogle af de måder, du kan hjælpe os på, på forhånd tak for din hjælp :-)

Fortæl om HotStart
Fortæl din familie, venner og bekendte om HotStart. Fortæl hvorfor du synes, HotStart er et godt sted. Hvis du klikker her, kan du se, hvorfor vi anbefaler HotStart.

Brug HotStart som Startside
Hvis du bruger HotStart som startside, så kommer du jo automatisk til at besøge os hver gang, du går på Internettet og det vil vi blive meget glade for. Der er også mange fordele for dig ved at bruge os som startside, læs om nogle af dem her.

Link til os
Hvis du har en hjemmeside, kan du linke til os fra den, ellers kan du linke til os i de mails du sender og i din signatur på diverse forum. Klik her for at se linkmuligheder.

Besøg vores annoncører
Der er mange udgifter ved at drive en portal som denne, og efter som alt er gratis, er vores eneste indtægt annoncørerne, så når du klikker på en af vores annoncer, så er du med til at støtte HotStart, og så koster det dig ikke en gang noget.

Anbefal en side
I bunden af alle sider på HotStart er der et link, der hedder ”Send denne side til en ven”, herfra kan du gøre andre opmærksom på lige præcis den side, du synes er god, og som andre bør kende til.

Hvis du finder en fejl
Hvis du finder en fejl på HotStart, kan du hjælpe os ved at gøre opmærksom på den. I bunden af alle sider på HotStart er der et link, der hedder ”Fejlmeld side”. Herfra kan du fejlmelde den side, du finder en fejl på.

Kender du en god joke
Hvis du kender en god joke, kan du hjælpe os med at udbygge vores store joke leksikon.

Kender du en god opskrift
Vores opskriftssamling indeholder flere tusinde opskrifter, og hvis du kender en god opskrift, kan du hjælpe ved at indsende den til samlingen.

Tag et billede af de opskrifter du prøver
Hvis du prøver en opskrift fra vores opskriftssamling, og der endnu ikke er et billede til opskriften, kan du hjælpe os ved at tage et billede og sende det til os.

Send dine opskriftsbilleder til: