HotStart.dk - Internet portal og startside for dig der har Internet.
  Kilk og stem! - hotstart.dk      

   
.

Derfor anbefaler jeg HotStart

Her finder du nogle af de grunde, der gør, at vi anbefaler HotStart.dk:

- HotStart er en rigtig god startside, du kan sætte dine egne favoritlinks på startsiden, så er du kun en klik fra de sider, du besøger mest på nettet. Samtidig har du de seneste nyheder vist direkte på din startside, og du kan se alt, hvad der sker af spændende nye ting på HotStart hver dag. Du kan også nemt søge på google og andre populære søgemaskiner.

- Hvis du registrerer dig som bruger på HotStart, får du en række ekstra funktioner som favoritlinks, adressebog, kalender med reminder, personlig kogebog og adgang til Danmarks bedste forum.

- HotStart generer dig ikke med brug af popup reklamer, eller reklamer som hopper ind foran den tekst, du gerne vil læse, der er i det hele taget en meget begrænset mængde af reklamer.

- HotStarts webguide er en samling af de mest besøgte og værdifulde sider på nettet, det er inddelt i emner, så det er nemt at finde en god side, indenfor det ønskede område.

- HotStart har også sin egen søgemaskine og søgeindeks, som kun indeholder kvalitetsgodkendte links, på den måde undgår du de mere tvivlsomme sider på nettet.

- På HotStart finder du også masser af værdifuld information, der er artikler om alt muligt og der er anmeldelser af de bedste sider på nettet, og så er der faktasiderne med brugbare facts.

- På HotStart kan du få dig et godt grin med den store og omfattende jokessamling, eller få tiden til at gå med en af de mange sjove og spændende online spil.

- Det er også på HotStart, at du finder nogle af de absolut bedste online postkort. Du kan også benytte besked-mail funktionen til at sende små korte beskeder, hvis du vil have mulighed for at rette i en mail efter den er sendt eller være sikker på, at du får svar, når din besked er læst.

- Hvis du er til god mad, så finder du en af de største og allerbedste opskriftssamlinger på HotStart, og hver uge får du en ny spændende opskrift, som er afprøvet og illustreret med foto.

- Hvis du har en hjemmeside, kan du også finde masser af gratis indhold til din side.

- Som bruger på HotStar modtager du point, når du bruger siden, og disse point kan byttes til lodder i de månedelige konkurrencer.