HotStart.dk - Internet portal og startside for dig der har Internet.
  Kilk og stem! - hotstart.dk      

   
.

Copyright

Alt materiale og information på HotStart.dk er beskyttet af ophavsrestloven og tilhører HotStart.dk og vores partnere, eller er givet i licens til HotStart.dk. Det er ikke tilladt at kopiere eller distribuere nogen form for materiale fra HotStart.dk, uden skriftlig godkendelse fra HotStart.dk. Det er tilladt at citere artikler og forum indlæg, dog kun med tydelig kilde henvisning til HotStart.dk. Det er tilladt at benytte HotStart’s logo i forbindelse med linkning til HotStart.dk. Dybe links er også tilladt, men der må ikke linkes til enkelt frames eller vise dele at HotStart i engne frames eller vinduer.

Brug af HotStart’s indhold

- Det er tilladt at linke til alle sider på HotStart, også såkaldte dybe links.

- Sider som er optaget i vores søgemaskine har en vurderingsside, som der kan linkes til via et kvalitetsstempel, men det er også tilladt at linke direkte til egne vurderingssider. Det er ikke tilladt at linke til andres vurderingssider.

- Vi stiller en stor del af vores indhold til rådighed for andre hjemmesider, dette indhold kan findes i vores Webmaster sektion.

- Indhold fra HotStart må ikke kopieres til brug i andre medier eller websider med mindre andet er aftalt på skrift. Det er dog tilladt at benytte koder fra webmaster sektionen uden skriftlig tilladelse.

- Det er tilladt at citere tekster fra HotStart så længe, der angives en tydelig kildeangivelse i form af link eller domænenavnet HotStart.dk.

Kort om HotStart’s historie

Dele af HotStart har eksisteret siden 1996, dog under andre domænenavne, som nu er nedlagt. Dele af jokesamlingen kommer fra Jokeland.dk, som blev registeret i starten af 1999, dele af opskriftsamlingen kommer fra augustenborgsopskriftsamling.dk, som blev registeret i 2001. I 2002 skiftede vi navn til HotStart, da det var nemmere at huske og udtale. Samtidig blev portalen skrevet om i ASP.NET. Der er lagt mange tusinde timers arbejde i HotStart, og vi arbejder hele tiden for at forny og forbedre portalen. I 2004 udvidede vi med vores online magasin med artikler og web-anmeldelser. I slutningen af 2005 relancerede vi portalen efter en komplet omskrivning, som begyndte allerede i 2003.


Læs vores privatlivspolitik her