HotStart.dk - Internet portal og startside for dig der har Internet.
  Kilk og stem! - hotstart.dk      

   
.

Annonce info

Det er muligt at annoncere på HotStart.dk, vi godtager dog ikke en hver form for reklame, men ligger vægt på kvalitativ annoncering.

Det er vigtigt for os, lige som det burde være for annoncøren, at annonceringen har en vis kvalitet og at den er tilpasset målet med kampagnen. Der er forskel på, om man ønsker at eksponere og øge kendskabet til et brand eller hjemmeside, eller om målet er direkte generering af salg eller hits.

Vi finder de rigtige placeringer af annoncerne i samarbejde med annoncøren, og gør gerne ekstra ud af at skabe interesse om annoncerne ved hjælp af quiz og konkurrencer.

Som annoncør på HotStart modtager du logind til et statistik modul, hvor det er muligt at følge med i annonce visninger hits og evt. generede salg.

Et par begrænsninger vi har valgt at sætte:
- HotStart viser ikke annoncer med erotisk eller stødene indhold.
- Vi sammensætter ikke annoncepakker for under 7000,-kr. ex. moms
- Vi tilbyder ikke popup annoncer eller annoncer som er til direkte gene for brugeren som fly-in ads, vi mener ikke det er en god annonceform, det er til gene for den besøgene og skaber negativ stemning om annoncørens brand.
- En annonce må maks. fylde 30kb (men det er dog noget, vi kan snakke om)

Mere end bare annoncering
Vi gør meget ud af ikke bare at sælge hits og visninger, men også at skabe en kampange som huskes af de besøgende. Vi bruger gerne lidt ekstra tid på at sætte en kampange op og evt. forstærke den med interaktiv quiz og anmeldelse af websites.

Kontakt os for et tilbud:
Du kan kontakte os for et uforpligtende tilbud via mail. Hvis du gerne vil ringes op af vores annonceringsansvarlige, kan du angive et telefonnummer og et tidspunkt hvor du bedst træffes.

E-mail: Annonce kontakt

Eksempel på Annonce pakke til en værdi af 7000 kr.:
Nedenstående kampagne fordeles over en kampagne periode på 3 måneder.

Annonce / ydelse CPM Visninger Pris*
Tekst links forsiden bedste annonce placering 30 kr. 50.000
1500 kr.
Skyskraber alle indholdssider 20 kr. 90.000
1800 kr.
Header top tekst alle indholdssider 12 kr. 100.000
1200 kr.
Sponsorlink på bestemte indholdssider 20 kr. 40.000
800 kr.
Banner på bestemte indholdssider 30 kr. 40.000
1200 kr.

Konkurrence og quiz om gavekort til en værdi af 500 kr. Konkurrencen annonceres på de største af landets konkurrence sites

   
500 kr.
Opsætning    
0 kr.
Ialt    
7000 kr.

* Alle priser er ex. moms.